0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçim tohumu kazandım çimtohumu için ben de katıldım ama mesajla soruyorum kazandım mı diye cevap veren yok. siz nasıl öğrendiniz kazandığınızı?valla bana anlattı bende yaptım ama nasıl yaptığımı haırlamıyorum..karışık geldi..kaç sayfada işlem yaptırıyorlar..şaştım kaldım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçim tohumu kazandım çimtohumu için ben de katıldım ama mesajla soruyorum kazandım mı diye cevap veren yok. siz nasıl öğrendiniz kazandığınızı?
çim tohumu kazandım
Olay kremlerim geldi. Bir de oğlum adına kargo gelmiş ama ihbarname bırakmışlar. Arıyorum, açmıyorlar, ne gelmiş çok merak ettim. Aras kargo ile.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOlay kremlerim geldi. Bir de oğlum adına kargo gelmiş ama ihbarname bırakmışlar. Arıyorum, açmıyorlar, ne gelmiş çok merak ettim. Aras kargo ile. turkuazoo bileti olabilirmi arasla o geliyor kardeşimede gitmiş