0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindenedim biliyorumdan bebek bezi geldi napcaksam pantene falan gelmedi göndere göndere bebek bezi göndermişler ya sımge cgm pantene gelır boz moralını bencebanada gecen hafta ıpana gelmıstı bu hafta pantene gelmıs bence sen bıraz bekle ınsallah sanada gelıcektır
denedim biliyorumdan bebek bezi geldi napcaksam pantene falan gelmedi göndere göndere bebek bezi göndermişler ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindenedim biliyorumdan bebek bezi geldi napcaksam pantene falan gelmedi göndere göndere bebek bezi göndermişler ya sımge cgm pantene gelır boz moralını bencebanada gecen hafta ıpana gelmıstı bu hafta pantene gelmıs bence sen bıraz bekle ınsallah sanada gelıcektırkamileceğim inş gelir ya ona çok heves ettim ama sanmıyorum çünkü kuzenimle aramda 2 sokak var ona pantene 2 hafta önce falan geldi bide bu bebek bezini anlamadım benim bebeğim yok onuda geçtim evli bile diilim verebileceğim kimsede yok yazık yani uygun kişilere gönderseler ya
keşke bende bulsamda versem ama etrafımda hiç yok bebeği olan birini yoksa bende gelenleri dağıtıyorum inş gelir canım çok saol