0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nailwear Pro Tırnak Cilası - Midnight Plum,ungora ve summer parfüm [/qhepsini bugün mü kazandın balpötüşü maaşalllahhhhhhhh:))ya kardeşin olabilir miyim ?ablalar kardeşleriyle paylaşımda bulunurlarmış.şaka bir yana tebrikler bende elimde 800 puana öle bekleyerek duruyorum pc başında malum 0 puan durumunu aşamıyoruz.yani bugünde birşey yok sözün kısası
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNailwear Pro Tırnak Cilası - Midnight Plum,ungora ve summer parfüm [/qhepsini bugün mü kazandın balpötüşü maaşalllahhhhhhhh:))ya kardeşin olabilir miyim ?ablalar kardeşleriyle paylaşımda bulunurlarmış.şaka bir yana tebrikler bende elimde 800 puana öle bekleyerek duruyorum pc başında malum 0 puan durumunu aşamıyoruz.yani bugünde birşey yok sözün kısasıevet bugün aldım canım.aynen bende sen gibi 4-5 gün yaşadım o sorunu ve bekliyordum öyle.birini ufuk aldı saolsun diğer 2sini ben aldım.aslında oje ve farlar baya duruyor yani elle yazarak alınabilir onlar
bende craxtan kontör kazandım ama kaç tane kontör kazandığımı bilmiyorum ayrıca daha önceki kazandığım kontörleri hala yollamadılar