0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvaynettt gule gule kullan kamilecim sumak sizde gule gule kullanın bana bişey gelmedi bugün saol cılegım sana da gelsın kargocular kapından eksık olmasın dualara bak ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvaynettt gule gule kullan kamilecim sumak sizde gule gule kullanın bana bişey gelmedi bugün saol cılegım sana da gelsın kargocular kapından eksık olmasın
vaynettt gule gule kullan kamilecim sumak sizde gule gule kullanın bana bişey gelmedi bugün
penti geldi 1 tane 2. si teyzem adınaydı gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpenti geldi 1 tane 2. si teyzem adınaydı gelmedi Arkadaşım bana da gelmesi gerekiyordu.Ama ne gelen var ne giden fillo kargo ile görüştüm adıma gelen bir kargo yok.Tebrikler sana sadece kazandığını bilmek yetmiyor.Son aşama gelmesi yoksa akzandım diyemiyor insan
tebrikler nurşen tv nerden miş bulabldin mi ben de trafik hareketinden kazandığım ilk yardım seti geldi