0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
apartmanın önune kocaman bır kargo arabası geldı bende sevındım taftlarım geldı dıye...ıcınden ıkı kısı LCD ındırdı...5.katta durdular...İ bey yıne kazandı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinapartmanın önune kocaman bır kargo arabası geldı bende sevındım taftlarım geldı dıye...ıcınden ıkı kısı LCD ındırdı...5.katta durdular...İ bey yıne kazandı kendi almış olamazmı herşey mi kampanyadan çıkıyo lcd beklıyordu da ondan dedım...evet yaklasık herseyı kampanyadan cıkıyor...her neyse onun bahsını kapatmak zamanım gelmıs sanırım...herkese kusura bakmayın dıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinapartmanın önune kocaman bır kargo arabası geldı bende sevındım taftlarım geldı dıye...ıcınden ıkı kısı LCD ındırdı...5.katta durdular...İ bey yıne kazandı kendi almış olamazmı herşey mi kampanyadan çıkıyo
radyo bilkentten istek şarkı çaldırdım radyo bilkentten çift kişilik waffle1 adet bebak acı badem sütüecı set kazanmadım ama niye anlamadım