0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bensiz kazanmışsın ama olmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişey kazanmadım şu sınavlarım iyi geçsin o banaa yeter ben kazandım. ama onların yerine sınavlarımın iyi geçmesini isterdim. (Bknz. bugün ki fizik vizesi = 0 )
bişey kazanmadım şu sınavlarım iyi geçsin o banaa yeter
unıversıte okumak zor...bıtırmek zor...bıtınce ıssız kalmak zor...zor da zor...bu arada denedımbılıyorum dan promosyon bısıler kazanmısım ama anlamadım bakıcam:))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinunıversıte okumak zor...bıtırmek zor...bıtınce ıssız kalmak zor...zor da zor...bu arada denedımbılıyorum dan promosyon bısıler kazanmısım ama anlamadım bakıcam:))kutlarım öncelikle seni..ben mezunum ama KPSS 'ye hazırlanıyorum..Her şey okulu bitirmek değil yani..Yine de beterin beteri var..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinunıversıte okumak zor...bıtırmek zor...bıtınce ıssız kalmak zor...zor da zor...bu arada denedımbılıyorum dan promosyon bısıler kazanmısım ama anlamadım bakıcam:))kutlarım öncelikle seni..ben mezunum ama KPSS 'ye hazırlanıyorum..Her şey okulu bitirmek değil yani..Yine de beterin beteri var.. ne tesaduf bende:((( bır de part tıme ıng ogretmenlgıı yapıyorum da bakalım...denemekbedava dan da deterjan bısıler kazanmısım...sanırsam sansım döndu...)
Elma yayınevinden Pozitif Yönetim adlı kitabım geldi