0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugünde 2 farklı blogtan bir casus kulaklık bide şey kalpli lamba mı ne kazanmışım =)2 farklı blogdan kazanmışsın ama kabul edildi mi ki?ben de farklı blogdan 2 defa kazandım ama 2. si kabul edlmedi Kalpli lamba toptanal.comun kampanyasıydı yanlış hatırlamıyosam yani iki farklı firmadan Tebrikler tipcan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugünde 2 farklı blogtan bir casus kulaklık bide şey kalpli lamba mı ne kazanmışım =)2 farklı blogdan kazanmışsın ama kabul edildi mi ki?ben de farklı blogdan 2 defa kazandım ama 2. si kabul edlmedi
bugünde 2 farklı blogtan bir casus kulaklık bide şey kalpli lamba mı ne kazanmışım =)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugünde 2 farklı blogtan bir casus kulaklık bide şey kalpli lamba mı ne kazanmışım =)2 farklı blogdan kazanmışsın ama kabul edildi mi ki?ben de farklı blogdan 2 defa kazandım ama 2. si kabul edlmedi onun kazandıgı farklı firmalar,biri yakaladınyakaladın.comdiğeri toptanal aynı firma olunca kabul olmuyor
haribolarım geldi yeni paketi acılmıştı ama içinden alınmamış tuhaf valla bu kargocular merakmıettiler neyy??kargo paketini acmışlar birde zımbalamışlar sonradan fark ettim eksik olsaydı şikeyet etcektim kargoyu umarım aynı şey tekrar etmez yoksa şikayet edicem