Gönderen Konu: Krispi Çıtını Çıkar  (Okunma sayısı 168669 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Ynt: Krispi Çıtını Çıkar
« Yanıtla #1460 : 02 Şubat 2011, 14:27:44 »
şimdi bu 1.çıy mı yoksa hepsi ???

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1461 : 02 Şubat 2011, 14:30:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bi kedi var tahtada,ben kedili bir çıt yazmıştım çöpten çıkmasına dair  :D başka kedili çıtlarda  var onlar seçilir sanırım ben pek iddialı yazmamıştım  ;D

Çöpün içinden birden çıkan kedilerden ilk anda tırsanlar çıttt

bu mu seninki acaba :)

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #1462 : 02 Şubat 2011, 14:31:43 »
Bi kedi var tahtada,ben kedili bir çıt yazmıştım çöpten çıkmasına dair  :D başka kedili çıtlarda  var onlar seçilir sanırım ben pek iddialı yazmamıştım  ;D

Çöpün içinden birden çıkan kedilerden ilk anda tırsanlar çıttt

bu mu seninki acaba :)
Sessiz bir sokaktan geçerken,çöpün içinden fırlayıp kalp atışımı hızlandıran kedi bu çıt sana:)
geçengün başıma gelince yazmıştım  :)

bu benim çıtım ama benzer çıtlar daha önce yazılmış bende aratınca gördüm  ???
neyse seçmezler zaten,boşa heveslenmesem iyi olacak  ;D

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1463 : 02 Şubat 2011, 14:41:00 »
Benim favorilerim ( üstte yazdıklarım en iyisidir diye bir açıklama yapmıyorum tabii ki, karşıma çıkan ilk çıtları yazıyorum kedi ile ilgili )

- restoranda masaların altında dolaşan kedinin verdiği ha şimdi bacağıma değdi ha şimdi değecek stresini yaşayanlara
- Çöpün içinden birden çıkan kedilerden ilk anda tırsanlar çıttt
- kız arkadaşın seviyor diye eve kedi aldın ama iki gün sonra mahallenin bütün bitini piresini sokar eve haberin olsun diyen babama, çıt ! ( benim çıtımmış kendileri, oy sevindirik oldum kediyle ilgili yazmışım )
- kasaptan et alıp yolda aval aval gezen kedinin arkana takılmasına çıt
- Karanlık gecede kara taşın üzerinde yatan kara kediyi görmeyip üzerine basanlara çııTT! ( bu da benim çıtmış )
- Yolda, çöp kutularının yanından geçerken aniden fırlayan kedilere çıt.
- köpek maması bulamayıp kedi maması aldığım ve farkedermi diye veterinere sorduğumda bana belki miyavlamaya başlayabilir diyen veterinere çıt
- Tüm gün ayakta ve yorgun argın eve dönüşümde sobanın arkasında bencilce sızan tembel kedimi her gördüğümdeki şevkatli hislerime gelsin.. çıt
- Bilgisayardaki fareyi çöp kutusuna götür ve iki kere tıkla dediğimde evde kedi var diyen amcama ÇITTT
- kedim binaya çıkınca aşşağıdaki korkunç amca seni kaçırıp dilendirecekmiş diye kediyi tehdit eden kendime ÇITTT dan başka bişey diyemiyorum
- masamdaki süs kedilerimin herkesin dikkatini çekmesi ve ay çok tatlı sevebilirmiyiz demelerine ,ısırır dememek için kendimi tutmama çıtt
- Sessiz bir sokaktan geçerken,çöpün içinden fırlayıp kalp atışımı hızlandıran kedi bu çıt sana:)
- saçlarını uzatıyorsun ama ayıptır söylemesi kedi gibi kıl döküyorsun etrafa. arkadaşıma çıt! ( haha bu çıt da bana atmiş )
- neden kediler pist, köpekler hoşt diye kovalanır ki? hayvanlar bunları ayırt edebiliyor mu? bu duruma çıtımı çıkarıyorum! ( inanamıyorum bu çıt da bana ait )

ondan önceki hafta en çok beğendiğim kediyle ilgili çıt :

facebook da köpeğine kedisine hatta peluş oyuncağına hesap açıp onlarla arkadaş olanlara çıtt..

benim beğendiklerim bunlar :)

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #1464 : 02 Şubat 2011, 14:47:07 »
büyük ödülü sana vermeliler  :)

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1465 : 02 Şubat 2011, 14:56:21 »
büyük ödülü sana vermeliler  :)

kimmiş bu şanslı :) bana diyorsan ben olamam çok iyi çıtlar var ben sivrilemem onların arasından :)

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1466 : 02 Şubat 2011, 15:04:23 »
ben yapsaydım bu yarışmayı üstün katılma çabandan ve kazanma azminden dolayı sanada verirdim bitane hediye özgün
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1467 : 02 Şubat 2011, 15:05:38 »
ben yapsaydım bu yarışmayı üstün katılma çabandan ve kazanma azminden dolayı sanada verirdim bitane hediye özgün

malesef buna hediye vermiyorlar ve ben de buna hediye vermelerini istemiyorum zaten :) sonra herkes emek yarışmasına girecek :)

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1468 : 02 Şubat 2011, 15:09:19 »

malesef buna hediye vermiyorlar ve ben de buna hediye vermelerini istemiyorum zaten :) sonra herkes emek yarışmasına girecek :)

bunun seninle ilgisi yok seçenlerle ilgili yoksa hepimiz gördük seçilen saçma çıtlarıda herkes soğudu yarışmadan bir sen soğumadın azminden dolayı tebrik ediyorum seni  ;)
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1469 : 02 Şubat 2011, 15:12:30 »

bunun seninle ilgisi yok seçenlerle ilgili yoksa hepimiz gördük seçilen saçma çıtlarıda herkes soğudu yarışmadan bir sen soğumadın azminden dolayı tebrik ediyorum seni  ;)

soğudum aslında, sadece son haftalar olduğu için biraz yazdım işte :) eğer yarışma 2-3 hafta daha uzun olsaydı şuan çıt yazmak yerine başka yarışmalarla uğraşırdım :)

herneyse, tek dileğim güzel çıtların kazanması :)