Benim favorilerim ( üstte yazdıklarım en iyisidir diye bir açıklama yapmıyorum tabii ki, karşıma çıkan ilk çıtları yazıyorum kedi ile ilgili )
- restoranda masaların altında dolaşan kedinin verdiği ha şimdi bacağıma değdi ha şimdi değecek stresini yaşayanlara
- Çöpün içinden birden çıkan kedilerden ilk anda tırsanlar çıttt
- kız arkadaşın seviyor diye eve kedi aldın ama iki gün sonra mahallenin bütün bitini piresini sokar eve haberin olsun diyen babama, çıt ! ( benim çıtımmış kendileri, oy sevindirik oldum kediyle ilgili yazmışım )
- kasaptan et alıp yolda aval aval gezen kedinin arkana takılmasına çıt
- Karanlık gecede kara taşın üzerinde yatan kara kediyi görmeyip üzerine basanlara çııTT! ( bu da benim çıtmış )
- Yolda, çöp kutularının yanından geçerken aniden fırlayan kedilere çıt.
- köpek maması bulamayıp kedi maması aldığım ve farkedermi diye veterinere sorduğumda bana belki miyavlamaya başlayabilir diyen veterinere çıt
- Tüm gün ayakta ve yorgun argın eve dönüşümde sobanın arkasında bencilce sızan tembel kedimi her gördüğümdeki şevkatli hislerime gelsin.. çıt
- Bilgisayardaki fareyi çöp kutusuna götür ve iki kere tıkla dediğimde evde kedi var diyen amcama ÇITTT
- kedim binaya çıkınca aşşağıdaki korkunç amca seni kaçırıp dilendirecekmiş diye kediyi tehdit eden kendime ÇITTT dan başka bişey diyemiyorum
- masamdaki süs kedilerimin herkesin dikkatini çekmesi ve ay çok tatlı sevebilirmiyiz demelerine ,ısırır dememek için kendimi tutmama çıtt
- Sessiz bir sokaktan geçerken,çöpün içinden fırlayıp kalp atışımı hızlandıran kedi bu çıt sana:)
- saçlarını uzatıyorsun ama ayıptır söylemesi kedi gibi kıl döküyorsun etrafa. arkadaşıma çıt! ( haha bu çıt da bana atmiş )
- neden kediler pist, köpekler hoşt diye kovalanır ki? hayvanlar bunları ayırt edebiliyor mu? bu duruma çıtımı çıkarıyorum! ( inanamıyorum bu çıt da bana ait )
ondan önceki hafta en çok beğendiğim kediyle ilgili çıt :
facebook da köpeğine kedisine hatta peluş oyuncağına hesap açıp onlarla arkadaş olanlara çıtt..
benim beğendiklerim bunlar