Gönderen Konu: Krispi Çıtını Çıkar  (Okunma sayısı 176770 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Krispi Çıtını Çıkar
« Yanıtla #1240 : 22 Ocak 2011, 19:49:45 »
mataramasukoy ; insanları eleştirmek ve yorumlar yapmak emeğine dil uzatmak anlamına gelseydi o zaman herkes susmalıydı !!!

bende eğer bu yarışmanın içerisinde kazananlardan biri olarak seçilsem ve yazdığım ÇIT gerçekten hak etmeyen kuru bir espriden ibaret olsaydı o zaman insanlar beni de eleştirecekti ama onların bu konuda haklı olduğunu bilerek bir tepki vermeyecektim..Geceli gündüzlü yazan üyeler var ve elbette onların kazanması taraftarıyım..Her gece sabahlayan insanlara yazık!!!

sana da önyargılı davranmıyorum ! ! !
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1241 : 22 Ocak 2011, 19:55:53 »
bende bu konuda çok sinirliyim hiçbi zaman kazanırım gözüyle bakmadım ama gerçekten çok emek sarfettim bilende biliyo ama bence özellikle bu forumdan kazanmalarını beklediğim ve sürekli söylediğim isimler vardı ayrıca cıtını çıkarın ana sayfasındacenk erdem şamatayı kızıştıryor falan diyo ama ben ortada şamata bi durum yada bu durumu oluşturacak çıtlar göremiyorum seçilenler arasında çok daha eğlenceli çıtlar vardı

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #1242 : 22 Ocak 2011, 19:58:16 »
ali dokuman
bu forumdansın diye demiyorum ama ben zaten o alışveriş arabalı çıtından mı bilmiyorum dikkatimi çekmişsin ve bütün çıtlarını okumuşum. ben leblebili olanı özellikle çok beğendim. hatta biskrem fikirlerin de çok güzel ;) ama merve, sanki ona demişler ki git bir tane göstermelik çıt yaz seni 3.seçelim. bir de o 1.olan da sanki öylesine bi çıt atmış o da tutmuş gibi. anlamadım ben bu işi :/
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1243 : 22 Ocak 2011, 19:58:47 »
arkadaşım resmen saygısızlık yapıyorsunuz yazık bunları seçmişler falan diyerekten .. ben zaten kendim dedim benim çok daha güzel çıtlarım vardı ama 2 videoda benim orta kalitede olan çıtlarımdı.. ama genele bakarsan bende en az herkez gibi emek verdim..  yatagıma girdiğimde aklıma bişi geldiği zaman üşenmeyip bilgisayarı açıp yazdım.. 1. ve 3. adama verilenler için haklısıznız ama onları belirteceksiniz .. işin içine benide alırsanız kusura bakma susmam .. kimsede susturamaz...
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1244 : 22 Ocak 2011, 19:59:20 »
oo bu konu iyice karışmış bu kadar karıştırmaya gerek yok arkadaşlar çıtlar onların o anki ruh durumuna göre çıkıyo boşuna kasmaya gerek yok herkesin kendine göre güzel çıtları var cenk erdeminde kendilerine göre güzel çıtları bunlarmış napalım :D :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1245 : 22 Ocak 2011, 20:01:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşım resmen saygısızlık yapıyorsunuz yazık bunları seçmişler falan diyerekten .. ben zaten kendim dedim benim çok daha güzel çıtlarım vardı ama 2 videoda benim orta kalitede olan çıtlarımdı.. ama genele bakarsan bende en az herkez gibi emek verdim..  yatagıma girdiğimde aklıma bişi geldiği zaman üşenmeyip bilgisayarı açıp yazdım.. 1. ve 3. adama verilenler için haklısıznız ama onları belirteceksiniz .. işin içine benide alırsanız kusura bakma susmam .. kimsede susturamaz...

bu konuyla alakalı son sözüm o 3. olan kızın sadece 1 ÇITI var tesadüf ya sen git o kızın mesajına yorum yaz..başka da bir şey demiyorum..herkes emek harcıyor..emeğine ve emek sarf edenlere her zaman saygı duymuşumdur ve böyle de kalacaktır..Eleştirdiğim nokta isimler değil aslında ..JURİ.. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #1246 : 22 Ocak 2011, 20:01:56 »
oo bu konu iyice karışmış bu kadar karıştırmaya gerek yok arkadaşlar çıtlar onların o anki ruh durumuna göre çıkıyo boşuna kasmaya gerek yok herkesin kendine göre güzel çıtları var cenk erdeminde kendilerine göre güzel çıtları bunlarmış napalım :D :D

Adamlar zevksizmiş bunu anladık en azından bende bırakıyorum yazmayı yoruldum ve sıkıldım bukadar tartışmayada gerek yok adamların şurda konuşulanları tınladığını sanmıyorum kafalarına göre işte..

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #1247 : 22 Ocak 2011, 20:03:18 »
Arkadaşlar birbirimizi kırmayalım
ne demşler zevkler ve renkler tartısılmaz
onları begenmişler onları secmişler
bizlere tebrk etmek düşer
güle güle kullansın kazananlar

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1248 : 22 Ocak 2011, 20:03:29 »

Adamlar zevksizmiş bunu anladık en azından bende bırakıyorum yazmayı yoruldum ve sıkıldım bukadar tartışmayada gerek yok adamların şurda konuşulanları tınladığını sanmıyorum kafalarına göre işte..

evet seçtikleri 9 çıttan 3 tanesi hariç gerisi faso fiso :D :D

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1249 : 22 Ocak 2011, 20:03:44 »

bu konuyla alakalı son sözüm o 3. olan kızın sadece 1 ÇITI var tesadüf ya sen git o kızın mesajına yorum yaz..başka da bir şey demiyorum..herkes emek harcıyor..emeğine ve emek sarf edenlere her zaman saygı duymuşumdur ve böyle de kalacaktır..Eleştirdiğim nokta isimler değil aslında ..JURİ.. :)
harbi 3. çıta  yorum yazman ne tesadüf enterasannn
**********ERDEM10**********