0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cıt yazacak cok güzel bi kaynak buldum ordan esinlenerek yazcam kac haftası kaldı haftayada ben kazaniim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincıt yazacak cok güzel bi kaynak buldum ordan esinlenerek yazcam kac haftası kaldı haftayada ben kazaniim benden iyi kaynak mı buldun sen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincıt yazacak cok güzel bi kaynak buldum ordan esinlenerek yazcam kac haftası kaldı haftayada ben kazaniim benden iyi kaynak mı buldun sen sensn kaynagm
evet arkadaşlar çalıntı çıtların ve özellikle facebooktan çalıntı çıtların birinci olduğunu görünce ben de mizah dergilerini + geniş internet arşivini kullanarak bu haftaki çıtlarımı yazdım. böyle daha rahat yorulmuyorum. seçilen çıtların çoğu internetten çalıntı. gelecek cuma kazanamazsam ben de yarışmayı bırakanlar arasına gireceğim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet arkadaşlar çalıntı çıtların ve özellikle facebooktan çalıntı çıtların birinci olduğunu görünce ben de mizah dergilerini + geniş internet arşivini kullanarak bu haftaki çıtlarımı yazdım. böyle daha rahat yorulmuyorum. seçilen çıtların çoğu internetten çalıntı. gelecek cuma kazanamazsam ben de yarışmayı bırakanlar arasına gireceğim ben de hergün 2-3 saatimi mizah sitelerine ayırıyorum.yarisma sonuna kadar hepimiz bir biolog olacagız