0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsumak ne zaman yazmıştın ona göre ümitleneyim canım ben konu ilk açılgında yazmıştım hemen 1 tane
sumak ne zaman yazmıştın ona göre ümitleneyim
arkadaşım ve ben konu ilk açıldığında yazmıştık aranmadık...konunun açılma saati ile ilgili değil..sitede 08:00-22:00 saatleri arasında diyordu sanıyorum çekilişle oluyor...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsumak ne zaman yazmıştın ona göre ümitleneyim canım ben konu ilk açılgında yazmıştım hemen 1 tane hımm anladım canım ben ilk duyurulduğunda siteye üye oldum ama aktivasyon olayında sorun oldu sonra tekrar üye oldum ya cuma günü yazdım yada hafta sonu
Ozgunatalay işine geldiği gibi okumussun ama sen bilirsin, öyle düşünmeye devam edebilirsin. Jüri sececek ibaresini koydukları içinde kazanamassan bile itiraz edemezsin. Sana iyi çalışmalar bol bol 'beğen' begendir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşım ve ben konu ilk açıldığında yazmıştık aranmadık...konunun açılma saati ile ilgili değil..sitede 08:00-22:00 saatleri arasında diyordu sanıyorum çekilişle oluyor...eğer çekiliş ise tamam sorun yok. seçilmeme ihtimalimiz de var. ama ilk 200 kişiyi sistem seçiyorsa kesinlikle orada benim bir yazım olmalı çünkü site açıldığı gibi yazmıştım.