0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk 200 kişinin hepsinemiydi hediye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk 200 kişinin hepsinemiydi hediye çekilişle diyor ama sanmıyorum çekilişle olsun..çok çıt çıkartan oldu..nasıl yapacaklar çekilişi onca kişi varken..
İlk 200 kişi son 200 kişi diye bişey yok. Çekilişle..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen facebook hesabımla bağlandım telefon no falan vermedim ki kazansam nasıl arıcaklar.Kazananları açıklamışlar ki hem sayfada...nerede açıklamışlar ki, ben göremiyorum?
Ben facebook hesabımla bağlandım telefon no falan vermedim ki kazansam nasıl arıcaklar.Kazananları açıklamışlar ki hem sayfada...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen facebook hesabımla bağlandım telefon no falan vermedim ki kazansam nasıl arıcaklar.Kazananları açıklamışlar ki hem sayfada...nerede açıklamışlar ki, ben göremiyorum?Yanlış yazmışım kazananları açıklamamışlar ki dicektim..Açıklanmamış..Ya da ben göremedim..
aynen öle.ben 10 a beş kala falan zor yetişmiştim çünkü Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlk 200 kişi son 200 kişi diye bişey yok. Çekilişle..aynen öle.ben 10 a beş kala falan zor yetişmiştim çünkü