0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neyse ben anlatamıyorum herhalde yarışma sonunda anlarsınız 6 hafta boyunca en iyi çıtlar kime aitse onlar arasında çıkacak büyük ödül sahipleri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazımSen öyle sanmaya devam et Birinin çıtı çok iyidir ama ona büyük ödül layık görülmüştür, haftanın çıtı seçipte 8 gb'lık Ipod'u vermezler en iyi çıtlara.. Haftanın en iyi çıtları haricinde seçilen çıtlar vardır ve onları yarısma sonunda ince eleyip sık dokuyup seçerler. Ayrıca 1 kere kazanan kişiye tekrar kazandıracaklarını hiç sanmam.. Büyük ödülde dahil..kesinlikle. yoksa katılmanın bi anlamı olmaz yarışmaya. bence mantıksız bir teziniz var yarışma sonunda büyük ödülü 18 kişinin çıtları değerlendirerek verecekler.ben ilk hafta kazandım ama hala yazıyorum benim şu an yazdıklarım büyük ödül için onlarda değerlendiremeye alınacak daha sonra
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazımSen öyle sanmaya devam et Birinin çıtı çok iyidir ama ona büyük ödül layık görülmüştür, haftanın çıtı seçipte 8 gb'lık Ipod'u vermezler en iyi çıtlara.. Haftanın en iyi çıtları haricinde seçilen çıtlar vardır ve onları yarısma sonunda ince eleyip sık dokuyup seçerler. Ayrıca 1 kere kazanan kişiye tekrar kazandıracaklarını hiç sanmam.. Büyük ödülde dahil..kesinlikle. yoksa katılmanın bi anlamı olmaz yarışmaya.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazımSen öyle sanmaya devam et Birinin çıtı çok iyidir ama ona büyük ödül layık görülmüştür, haftanın çıtı seçipte 8 gb'lık Ipod'u vermezler en iyi çıtlara.. Haftanın en iyi çıtları haricinde seçilen çıtlar vardır ve onları yarısma sonunda ince eleyip sık dokuyup seçerler. Ayrıca 1 kere kazanan kişiye tekrar kazandıracaklarını hiç sanmam.. Büyük ödülde dahil..
arkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazımSen öyle sanmaya devam et Birinin çıtı çok iyidir ama ona büyük ödül layık görülmüştür, haftanın çıtı seçipte 8 gb'lık Ipod'u vermezler en iyi çıtlara.. Haftanın en iyi çıtları haricinde seçilen çıtlar vardır ve onları yarısma sonunda ince eleyip sık dokuyup seçerler. Ayrıca 1 kere kazanan kişiye tekrar kazandıracaklarını hiç sanmam.. Büyük ödülde dahil..kesinlikle. yoksa katılmanın bi anlamı olmaz yarışmaya. bence mantıksız bir teziniz var yarışma sonunda büyük ödülü 18 kişinin çıtları değerlendirerek verecekler.ben ilk hafta kazandım ama hala yazıyorum benim şu an yazdıklarım büyük ödül için onlarda değerlendiremeye alınacak daha sonra Bana görede senin tez mantıksız o zaman. Herkes kendine pay çıkarmaya çalışıyo ama büyük ödülde sürprizler olacak. Orada yüzlerce iyi çıt var. Sadece sizin yazdıklarınız süper diye bi olay yok. Bence sadece kendinizinkileri değilde başkalarının çıtlarına tarafsız bi şekilde bakmayı deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.. ;d
erdem dediğimi okumadın heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinerdem dediğimi okumadın heralde hangisini okudum senin dediğini ben sadece tezimi açıkladım
Son aldığım bilgilere göre sonuçlar yarın açıklanacakmış istihbarat sağlam umudunuzu kaybetmeyin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinerdem dediğimi okumadın heralde hangisini okudum senin dediğini ben sadece tezimi açıkladım okusaydın bence bi önceki sayfada sonlarda. ama bakmak istemiyorsan buradan açıklayayım. sen şimdi 2.hafta ödül kazananısın. dolayısıyla çıtların güzel çıtlardan biri. şimdi şöyle düşün. bir sonraki hafta senden daha iyi yazıp da ödül alamayan kişiye nolacak ? (bu dediğim şey ilk 3 çıtın çok kaliteli olmasına bağlı). bi hafta öncesine bakarsan sen iyisin ama bi hafta sonrakinde senden iyi yazıp da ödül alamayan kişinin çıtına nolcak ? böyle düşünmedin sanırsam?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSon aldığım bilgilere göre sonuçlar yarın açıklanacakmış istihbarat sağlam umudunuzu kaybetmeyin iyide kazananlar aranmıştır vidyolar çekilmiştir yarınada açıklaması kalmıştır