0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinonaylanmayan çıtlarımızı görebiliyomuyuz yada kaç tane olduğunu ben şahsen sayıyorum şuan 500e yakın çıtım olması gerekirken 310 tane falan var. onaylanmayan çıtları göremiyoruz. beklemede olanları tüm çıtlarınızın son sayfasında görebilirsiniz onaylamadılarsa ordanda gidiyo malesef yok bu da onların çıtları onaylamadıkları anlamına geliyor. harbiden yani kaliteli çıtlar onaylanmıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinonaylanmayan çıtlarımızı görebiliyomuyuz yada kaç tane olduğunu ben şahsen sayıyorum şuan 500e yakın çıtım olması gerekirken 310 tane falan var. onaylanmayan çıtları göremiyoruz. beklemede olanları tüm çıtlarınızın son sayfasında görebilirsiniz onaylamadılarsa ordanda gidiyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinonaylanmayan çıtlarımızı görebiliyomuyuz yada kaç tane olduğunu ben şahsen sayıyorum şuan 500e yakın çıtım olması gerekirken 310 tane falan var. onaylanmayan çıtları göremiyoruz.
onaylanmayan çıtlarımızı görebiliyomuyuz yada kaç tane olduğunu
İnanmıyorummmmmmmm az önce telefonum çaldıııı yazdığım çıt, bu haftanın en iyi 2. çıtı seçilmiş!! oleyyyyyyyyydemeyi çok isterdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnanmıyorummmmmmmm az önce telefonum çaldıııı yazdığım çıt, bu haftanın en iyi 2. çıtı seçilmiş!! oleyyyyyyyyydemeyi çok isterdim uzun boşluk bıraktığını anladığım için heyecanlanmadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnanmıyorummmmmmmm az önce telefonum çaldıııı yazdığım çıt, bu haftanın en iyi 2. çıtı seçilmiş!! oleyyyyyyyyydemeyi çok isterdim uzun boşluk bıraktığını anladığım için heyecanlanmadım bu haftayı forum pas geçiyor..
Bu saatten sonra önümüze bakmalıyız..akşama yayınlanır kazananlar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu saatten sonra önümüze bakmalıyız..akşama yayınlanır kazananlar.. ilk hafta cuma gün aranmışlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu saatten sonra önümüze bakmalıyız..akşama yayınlanır kazananlar.. ilk hafta cuma günü arandım arayıp sorardım sizin adınıza ama sonra kız kendisine asıldığımı zannedecek hediyem gelene kadar çok aramıştım