0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin çok güldümallah daim etsin
çok güldüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı 3 vardiya halinde çalışıyolar sabah 8 gece 2 arası arkadaşlar sen kazananları açıkladın mı özelden yazdım hepsine açıklanınca burda duyuracaklar benim sölediklerimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı 3 vardiya halinde çalışıyolar sabah 8 gece 2 arası arkadaşlar sen kazananları açıkladın mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı 3 vardiya halinde çalışıyolar sabah 8 gece 2 arası arkadaşlar
akşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı 3 vardiya halinde çalışıyolar sabah 8 gece 2 arası arkadaşlar sen zaten ilk günden beri bunun hevesiyle yaşıyosun sen kazananları açıkladın mı özelden yazdım hepsine açıklanınca burda duyuracaklar benim sölediklerimi bana kazananlar kısmından yazdığın mesaj dahil mi buna özel mesaj yollamadın da belki gözünden kaçmış olabilir kendimi hemen kazanabilecekler listesine soktum bende ya ne kadar kendini beğenmişim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı 3 vardiya halinde çalışıyolar sabah 8 gece 2 arası arkadaşlar sen zaten ilk günden beri bunun hevesiyle yaşıyosun sen kazananları açıkladın mı özelden yazdım hepsine açıklanınca burda duyuracaklar benim sölediklerimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı 3 vardiya halinde çalışıyolar sabah 8 gece 2 arası arkadaşlar sen zaten ilk günden beri bunun hevesiyle yaşıyosun sen kazananları açıkladın mı
simge bi şey yazmaya gerek duymamış aynen katılmış sana o da dahil sadece senin kazandıkların yazdım sana özel yani D:
yazdım araya karışmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyazdım araya karışmış baya bi araya karışmış terlik hediye mi hediyeyse gelsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsimge bi şey yazmaya gerek duymamış aynen katılmış sana o da dahil sadece senin kazandıkların yazdım sana özel yani D:hadi bakalım eğer çıkmazsam terlik geliyor