0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya bu çıtı niye kabul etmiyolar şimdi '' bir muz kabuğunda ülkemize kaçak giriş yapan hamamböceğine ÇIT '' niye kabul etmiyolar çıtımı, ard arda kaç kere yazdım hep red
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun ararlar .. açıklasınlar artık ya heyecandan gidecem yakında bana reklam e-maili geldi az evvel..Özgünle son çıtlarınızı yazın bitti bitecek yarışmamız.. hahaha Devrim, üretkenliğim okulda bile böyle değilken en verimli halimi krispide gösterdim ama ne yazık ki fikirlerimin de sona yaklaştığı bir süreçten geçiyorum, şansım yine iyi gitti ki, bu hafta sona eriyor yarışma eskisi kadar olmasa da yazmaya devam edicem tabii ki ya bakma sen kaliteli çıtların çok sayıda..hani sitede bir admin kadar aktifsin de..bende biliyorsun sana arkadaşlık ettim gecenin bir kaçında..nefeslerini tasarruflu kullan.. keşke bunu daha önceden yapsaydım yani tasarruflu kullanmayı ama zaten sona geliniyor bari son haftalar yoğunlaşayım dedim sanırım adminler veya moderatörler de farketmişlerdir aktifliği ki bence farketmişlerdir, çünkü bazen saçma çıtlar yolluyordum, sırf isime bakarak onay verdiği de oluyordu yani ben öyle düşünüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun ararlar .. açıklasınlar artık ya heyecandan gidecem yakında bana reklam e-maili geldi az evvel..Özgünle son çıtlarınızı yazın bitti bitecek yarışmamız.. hahaha Devrim, üretkenliğim okulda bile böyle değilken en verimli halimi krispide gösterdim ama ne yazık ki fikirlerimin de sona yaklaştığı bir süreçten geçiyorum, şansım yine iyi gitti ki, bu hafta sona eriyor yarışma eskisi kadar olmasa da yazmaya devam edicem tabii ki ya bakma sen kaliteli çıtların çok sayıda..hani sitede bir admin kadar aktifsin de..bende biliyorsun sana arkadaşlık ettim gecenin bir kaçında..nefeslerini tasarruflu kullan..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun ararlar .. açıklasınlar artık ya heyecandan gidecem yakında bana reklam e-maili geldi az evvel..Özgünle son çıtlarınızı yazın bitti bitecek yarışmamız.. hahaha Devrim, üretkenliğim okulda bile böyle değilken en verimli halimi krispide gösterdim ama ne yazık ki fikirlerimin de sona yaklaştığı bir süreçten geçiyorum, şansım yine iyi gitti ki, bu hafta sona eriyor yarışma eskisi kadar olmasa da yazmaya devam edicem tabii ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun ararlar .. açıklasınlar artık ya heyecandan gidecem yakında bana reklam e-maili geldi az evvel..Özgünle son çıtlarınızı yazın bitti bitecek yarışmamız..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun ararlar .. açıklasınlar artık ya heyecandan gidecem yakında
bugun ararlar ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun ararlar .. açıklasınlar artık ya heyecandan gidecem yakında bana reklam e-maili geldi az evvel..Özgünle son çıtlarınızı yazın bitti bitecek yarışmamız.. hahaha Devrim, üretkenliğim okulda bile böyle değilken en verimli halimi krispide gösterdim ama ne yazık ki fikirlerimin de sona yaklaştığı bir süreçten geçiyorum, şansım yine iyi gitti ki, bu hafta sona eriyor yarışma eskisi kadar olmasa da yazmaya devam edicem tabii ki ya bakma sen kaliteli çıtların çok sayıda..hani sitede bir admin kadar aktifsin de..bende biliyorsun sana arkadaşlık ettim gecenin bir kaçında..nefeslerini tasarruflu kullan.. keşke bunu daha önceden yapsaydım yani tasarruflu kullanmayı ama zaten sona geliniyor bari son haftalar yoğunlaşayım dedim sanırım adminler veya moderatörler de farketmişlerdir aktifliği ki bence farketmişlerdir, çünkü bazen saçma çıtlar yolluyordum, sırf isime bakarak onay verdiği de oluyordu yani ben öyle düşünüyorum modlar her yazdığını onaylıyorsa bil ki doğru yoldasın..büyük ödüle koşmalısın..
uğur dündarda en çok güldüğüm haberdi hamam böceği olayı burada ozgun bey inş alırsınız çünkü çok emek veriyorsunuz
zafer ; zafer benimdir diyenlerindir...az kaldı senin zaferine...
benim yazdığım çıttan müminin adı çıkmış nasıl olur yaw
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim yazdığım çıttan müminin adı çıkmış nasıl olur yaw hanginde