Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar yeni ve ilginç bir şey buldum. siteye girerken adres satırında türkçe karakter kullansanız bile direk yönlendiriliyorsunuzörneğin; www.çıtınıçıkar.com
Hatta çitiniçikar.com yazıncada oluyor.İlk andan beri bende oyle giriyorum...
ozgunatalay ; çok kaptırdın sen kendini eminim aşkta da kendini bu denli kaptırıyorsun..biraz frene basmayı denesen de bu hislerin gerçek olmasını beklesen..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinozgunatalay ; çok kaptırdın sen kendini eminim aşkta da kendini bu denli kaptırıyorsun..biraz frene basmayı denesen de bu hislerin gerçek olmasını beklesen..
yoo aşkta bu kadar hırslı değilim hediye konusu daha mantıklı ve çekici geldiği için bu kadar üzerine düşüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinozgunatalay ; çok kaptırdın sen kendini eminim aşkta da kendini bu denli kaptırıyorsun..biraz frene basmayı denesen de bu hislerin gerçek olmasını beklesen..
yoo aşkta bu kadar hırslı değilim hediye konusu daha mantıklı ve çekici geldiği için bu kadar üzerine düşüyorum
okuduğum ÇITLARIN sahibi eğer ki sensen bana bu sözlerin pek inandırıcı gelmiyor ..![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
gençler son aldığım bilgilere göre çıtları seçiyolarmış![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hocam böyle şeyler yapma ozgün kalpten gidecek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yok bunlar 7 saat önce paylaşılmış seçilenler bugün aranmıştır![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yok bunlar 7 saat önce paylaşılmış seçilenler bugün aranmıştır![]()