0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben arkadaşımdan önce yazdım onu aramışlar ama beni aramadılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım nihayet, yalnız belli bi limit varmı çeki kullanmak için hani 100 tl ve üzeri için kullanabilirsiniz gibilerinden..bildiğim kadarıyla onun adı indirim çeki oluyo hediye çekinin limiti yok bildiğim kadarıyla %30 ,%50 indirimli ürünleri hediye çekiyle alamıyorsun ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım nihayet, yalnız belli bi limit varmı çeki kullanmak için hani 100 tl ve üzeri için kullanabilirsiniz gibilerinden..bildiğim kadarıyla onun adı indirim çeki oluyo hediye çekinin limiti yok
bende kazandım nihayet, yalnız belli bi limit varmı çeki kullanmak için hani 100 tl ve üzeri için kullanabilirsiniz gibilerinden..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım nihayet, yalnız belli bi limit varmı çeki kullanmak için hani 100 tl ve üzeri için kullanabilirsiniz gibilerinden..bildiğim kadarıyla onun adı indirim çeki oluyo hediye çekinin limiti yok bildiğim kadarıyla %30 ,%50 indirimli ürünleri hediye çekiyle alamıyorsun ...öyle olursa zaten hiç alamıyoruz geriye indirimsiz bişey kalmıyor bence etki yapmaz eğer indirimden yararlanamıyosak zor ürün alırız mavide fiyatlar uçuk gidiyo..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım nihayet, yalnız belli bi limit varmı çeki kullanmak için hani 100 tl ve üzeri için kullanabilirsiniz gibilerinden..bildiğim kadarıyla onun adı indirim çeki oluyo hediye çekinin limiti yok bildiğim kadarıyla %30 ,%50 indirimli ürünleri hediye çekiyle alamıyorsun ...öyle olursa zaten hiç alamıyoruz geriye indirimsiz bişey kalmıyor bence etki yapmaz