Gönderen Konu: Krispi Çıtını Çıkar  (Okunma sayısı 169449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
Ynt: Krispi Çıtını Çıkar
« Yanıtla #290 : 03 Ocak 2011, 23:35:00 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kampanya 06.02.2011 tarihine kadar devam ediyor

nerden haberiniz oldu?
Katılım koşullarında
Bu kampanya, Öncü İletişim Pazarlama Yapım ve Tic. A.Ş. tarafından Krispi Ürün Grubu için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesi üzerinden düzenlenmiştir. Kampanya 28.12.2010(08:00)-06.02.2011(24:00) tarihleri arasında gerçekleşecektir yazmakta

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #291 : 03 Ocak 2011, 23:35:32 »
Yarın açıklarlar.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı universitemania

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #292 : 03 Ocak 2011, 23:38:31 »
Valla jürinin işi çok zor.Birçok güzel çıt'a rastladım.

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #293 : 04 Ocak 2011, 06:52:37 »
beğenilen çtlar umarım hoşuna gider milletin yoksa isyan çıkar :)

şöyle bir çözüm daha mantıklı bence. madem üç kişiye verilecek bu ipod touchlar, o zaman şöyle bir sistem olsun. birini jüri belirlesin, bri çekilişle çıksın, biri de sitedeki aktifliğine göre seçilsin. çünkü sitede aktif olan baya kişi var. bir kullanıcının yazdığı tek yoruma ödülün isabet etmesi diğer kullanıcıları çıldırtır :) böyle bir sistem olursa daha adil olur. bu yarışmada böyle olmasa da umarım ilerki yarışmalarda yaparlar inş.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #294 : 04 Ocak 2011, 08:32:37 »
walla beni aramadılar diye seviniyorum :) çek almak yerine i phone veya macbook tercih ederim :)
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #295 : 04 Ocak 2011, 08:42:54 »
Beni 17 17 Aradılar kapattılar Demeki Bu gün arayacaklar Birde Ben Eşimi benden Bir saat sonra kayıt yapmıştım Onu sabahdan aradılar Yoksa İpod kazanları sonramı arıyorlar merak ediyorum şimdi

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #296 : 04 Ocak 2011, 08:48:48 »
Beni aramadılar aramazlarda :(  kesin aramayacaklar :(
arkadaşımın yüzünden...kampanyaya katıldığım gün bizdeydi banada gir dedi onada yaptık..dün onu aramışlar adamlara ben seyahatteyim demiş..benim ismimi vermiş biz aynı kişiyiz onun adresine gönderin demiş..Benide aramış diyorki ben evde yokum ya geri dönmesin sana getirdiklerinde benimkinide alırsın :(
kampanyama kimseyi bulaştımırcam artıkkkkkkk
kızlar arasında 1500 tlilik koton çekinde birinci giderken
siteden atıldım neden atıldığımı araştırırken ,internet cafesi olan arkadaşım aradı sana büyük süprizim var dedi..olamaz dedim iyilik istemiyorum kampanyalarda artık :)
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #297 : 04 Ocak 2011, 10:15:37 »
Beni 17 17 Aradılar kapattılar Demeki Bu gün arayacaklar Birde Ben Eşimi benden Bir saat sonra kayıt yapmıştım Onu sabahdan aradılar Yoksa İpod kazanları sonramı arıyorlar merak ediyorum şimdi

Ipod kazananlar sitede açıklanır, yok arayıpta duyuracak olsalar Ipod kazandınız derlerdi.. Dün 100 kişi aranmıştır geri kalan 100 kişi bugün aranıyodur..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #298 : 04 Ocak 2011, 10:16:20 »

Ipod kazananlar sitede açıklanır, yok arayıpta duyuracak olsalar Ipod kazandınız derlerdi.. Dün 100 kişi aranmıştır geri kalan 100 kişi bugün aranıyodur..

umarım öyledir sco :(
ben de aranmak istiyorum :)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #299 : 04 Ocak 2011, 10:17:45 »
beğenilen çtlar umarım hoşuna gider milletin yoksa isyan çıkar :)

şöyle bir çözüm daha mantıklı bence. madem üç kişiye verilecek bu ipod touchlar, o zaman şöyle bir sistem olsun. birini jüri belirlesin, bri çekilişle çıksın, biri de sitedeki aktifliğine göre seçilsin. çünkü sitede aktif olan baya kişi var. bir kullanıcının yazdığı tek yoruma ödülün isabet etmesi diğer kullanıcıları çıldırtır :) böyle bir sistem olursa daha adil olur. bu yarışmada böyle olmasa da umarım ilerki yarışmalarda yaparlar inş.

Niye isyan çıksın, Jüri son sözü söyler. Onların hoşlarına gittikten sonra no problem.. Millet sırf kazanamadım diye yine isyan çıkarır ona bakarsan, begenip begenmemek bi kenara..
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2011, 10:22:33 Gönderen: Scorpion »