0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyedekler nasıl oluyor tel'e cevap vermeyenler haklarını kaybdiyorlar mı yanikatılım şartlarına göre 7 iş günü bekleme süreleri var ama arkadaştan edindiğim bilgiye göre yedeklere geçeceğiz..çok yoğunuz demiş hanımefendi..umarım kazanamayanların da yüzü güler bizlerde sizlerin yerinde olabilirdik..inş. ararlar..
yedekler nasıl oluyor tel'e cevap vermeyenler haklarını kaybdiyorlar mı yani
Bugün benide aradılar , aslında sizi I pod touch ile birlikte arayacaktık ama çok merak etmeyin diye ardık dediler . I pod için tekrar arayacaklarmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün benide aradılar , aslında sizi I pod touch ile birlikte arayacaktık ama çok merak etmeyin diye ardık dediler . I pod için tekrar arayacaklarmış ciddi misin?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün benide aradılar , aslında sizi I pod touch ile birlikte arayacaktık ama çok merak etmeyin diye ardık dediler . I pod için tekrar arayacaklarmış ciddi misin?ordan bakınca ciddi mi gözüküyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün benide aradılar , aslında sizi I pod touch ile birlikte arayacaktık ama çok merak etmeyin diye ardık dediler . I pod için tekrar arayacaklarmış ciddi misin?ordan bakınca ciddi mi gözüküyorum kardeşim yanlış anlama ama sınava çalışıyorum biraz stressliyim denilen hiçbirşeyden anlamıyorum düz cevap versen iyi olacak bu arada sitedeki Erdem Çin sen misin eğer oysan kazandın bile