0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazanmayı bekleyenler moralinizi bozmak istemem ama bence kazananlar aranmıştır topu topu 3 kişi zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanmayı bekleyenler moralinizi bozmak istemem ama bence kazananlar aranmıştır topu topu 3 kişi zatenaman aransınlar finaller açıklandı çok mutluyum oh
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanmayı bekleyenler moralinizi bozmak istemem ama bence kazananlar aranmıştır topu topu 3 kişi zatenaman aransınlar finaller açıklandı çok mutluyum oh gözün aydın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim mavi çekim çekim gelmedi benim gibi gelmeyen varmı??Firmayı arasam mı?benımde gelmedi
benim mavi çekim çekim gelmedi benim gibi gelmeyen varmı??Firmayı arasam mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim mavi çekim çekim gelmedi benim gibi gelmeyen varmı??Firmayı arasam mı?benımde gelmedibekleyim bir gün daha o zaman
forumdan bi tane çıkar gene kesin bekliyoruk valla .. atama sonuçlarıı bu kadar heyecanla beklemiyom
çeki gelmeyen varmı? yada bugün gelen varmı arkadaşlar?