0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzin alman önemli değil, ortada kural ihlali var ve sen bunu göstere göstere yapıyosun. Ben senin iyiliğin diyorum o kadar uğraştın diskalifiye ederlerse senin açından kötü olur.. ;d
ey gidi krispi, sen aşağı inecek yarışma mıydın acep
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiney gidi krispi, sen aşağı inecek yarışma mıydın acep bu gece o biçim dertliyim dersin neden dersin Özgün ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiney gidi krispi, sen aşağı inecek yarışma mıydın acep bu gece o biçim dertliyim dersin neden dersin Özgün .. neden acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiney gidi krispi, sen aşağı inecek yarışma mıydın acep bu gece o biçim dertliyim dersin neden dersin Özgün .. neden acaba nedenleri barındırmayan bir yarışmadasın da ondan.. açıkçası son viraja girerken seninde kazanma vaktin geldi ama güvenemiyorsun.. yazmaya devam mı perfect :d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiney gidi krispi, sen aşağı inecek yarışma mıydın acep bu gece o biçim dertliyim dersin neden dersin Özgün .. neden acaba nedenleri barındırmayan bir yarışmadasın da ondan.. açıkçası son viraja girerken seninde kazanma vaktin geldi ama güvenemiyorsun.. yazmaya devam mı perfect :dben kendime güveniyorum ama başta moderatörler olmak üzere cenk ve erdeme de güvenemiyorum yazmaya devam evet, geçen haftaki gibi değil eğer bu hafta kazanamayanlar arasındaysam, yoğun bir çalışma temposuna girerim nasıl olsa son hafta
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiney gidi krispi, sen aşağı inecek yarışma mıydın acep bu gece o biçim dertliyim dersin neden dersin Özgün .. neden acaba nedenleri barındırmayan bir yarışmadasın da ondan.. açıkçası son viraja girerken seninde kazanma vaktin geldi ama güvenemiyorsun.. yazmaya devam mı perfect :dben kendime güveniyorum ama başta moderatörler olmak üzere cenk ve erdeme de güvenemiyorum yazmaya devam evet, geçen haftaki gibi değil eğer bu hafta kazanamayanlar arasındaysam, yoğun bir çalışma temposuna girerim nasıl olsa son hafta enteresan çıtların var yani kazananlarla karşılaştırınca birçoğuyla kapışırsın eminim.. bende ilham gelince yazıyorum..birazdan başlarım geceleri benim saatim..inş. son haftaya kalmazsın en çok da büyük ödülü kimler alacak..