0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdem kendini jürideki erdemle karıştırdın galiba
bende geçen hafta 500'e yakın yazdım ama bakalım
ah ah kazanamadıkki havamız olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende geçen hafta 500'e yakın yazdım ama bakalım 500 muuhiç uyumadın mı sen
teşekkür ederiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende geçen hafta 500'e yakın yazdım ama bakalım 500 muuhiç uyumadın mı sen uyudum hatta pazar gün ve cumartesi akşam yazamadım onlarada yazsaydım güzel olurdu ama senin şikayetlendiğin begüm vardıya o 650ye yakın yazmış ama çoğu kopya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende geçen hafta 500'e yakın yazdım ama bakalım 500 muuhiç uyumadın mı sen uyudum hatta pazar gün ve cumartesi akşam yazamadım onlarada yazsaydım güzel olurdu ama senin şikayetlendiğin begüm vardıya o 650ye yakın yazmış ama çoğu kopya o kazanırsa yıkarım ortalıgı çalıp çalıp sonunu değiştirip çıt ki ne çıtçıtt falan diye değiştiriyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkür ederiz öenmli değil ben bi çıtları kkontrol edim kazanacakları açıklarım burdan