0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen numarayı ver ozgun arar bu heyecanla çok hırs yaptı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen numarayı ver ozgun arar bu heyecanla çok hırs yaptı numarayı kimseye vermeyeceğime dair söz verdim kızcağıza
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen numarayı ver ozgun arar bu heyecanla çok hırs yaptı numarayı kimseye vermeyeceğime dair söz verdim kızcağıza niye kızın özel hattımıymış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen numarayı ver ozgun arar bu heyecanla çok hırs yaptı numarayı kimseye vermeyeceğime dair söz verdim kızcağıza niye kızın özel hattımıymış evet özelmiş ona ait ne zaman arasam o çıkıyo çünkü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen numarayı ver ozgun arar bu heyecanla çok hırs yaptı numarayı kimseye vermeyeceğime dair söz verdim kızcağıza niye kızın özel hattımıymış evet özelmiş ona ait ne zaman arasam o çıkıyo çünkü ona ait şirket hattıdır bişi olmaz ama verme demiş zaten özgün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen numarayı ver ozgun arar bu heyecanla çok hırs yaptı numarayı kimseye vermeyeceğime dair söz verdim kızcağıza niye kızın özel hattımıymış evet özelmiş ona ait ne zaman arasam o çıkıyo çünkü ona ait şirket hattıdır bişi olmaz ama verme demiş zaten özgün umudunuzu kaybetmeyin diyecem ama kazananlar çoooktannn aranmıştır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnanmıyorummmmmmmm az önce telefonum çaldıııı yazdığım çıt, bu haftanın en iyi 2. çıtı seçilmiş!! oleyyyyyyyyydemeyi çok isterdim uzun boşluk bıraktığını anladığım için heyecanlanmadım bu haftayı forum pas geçiyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnanmıyorummmmmmmm az önce telefonum çaldıııı yazdığım çıt, bu haftanın en iyi 2. çıtı seçilmiş!! oleyyyyyyyyydemeyi çok isterdim uzun boşluk bıraktığını anladığım için heyecanlanmadım
İnanmıyorummmmmmmm az önce telefonum çaldıııı yazdığım çıt, bu haftanın en iyi 2. çıtı seçilmiş!! oleyyyyyyyyydemeyi çok isterdim