tamam diyelim ki biz seçilen çıtların çoğunu beğenmedik zevksisiz
peki bariz yapılan yanlışlar ne olacak
1.hafta 1.seçilen çıt seçildi videosu çekilip açıklandı. yayınlandıktan sonra anlaşılıyor ki 4 kişi daha aynısını yazmış. daha sonra içlerinden 1 kişiyi daha talihli olarak eklediler...
2.hafta 3.olan çıtın benzerini o hafta 1-2 kişi daha yazmıştı diye hatırlıyorum. ayrıca nurten çıtı herkes tarafından en beğenilen çıt olmasına rağmen 2. olarakseçtiler...
3.hafta hele çok enteresandı. bir arkadaşın 2 çıtını birden videolarda 3.ve 2.olarak açıkladılar

ama listede 3.olarak seçilen kişi başka biri

üstelik o kişi oraya öylesine 1 tane çıt yazmış gibi ve şu işe bakın çok şanslı ki hemen tutturdu
4.hafta yarışma başladığından beri bir çok kişi tarafından yazılmış bir çıt haftanın çıtı olarak seçildi
ve son hafta, 1.olarak seçilen çıt o haftanın değil yeni haftanın ilk gününde yazılmış bir çıttı.
şimdi bu kadar gözgöre göre çok önemli hatalar nasıl yapılır bunu anlayamıyorum. yani bu seçilen çıtları video çekilmeden önce, hatta ve hatta yayınlanmadan önce kontrol eden hiç mi kimse yok. bu kadar bariz saçma sapan hatalar yapılıyorsa elbette bu çıtlar seçilirken hatta ayıklanırken hata yapılıyordur
ayrıca forumdan dereceye giren 2 arkadaşımız da aynı şeyi söylediler, seçilmesi gereken daha güzel çtılarımız vardı bunları seçmişler diye
halbuki çok eğlenceli ve çekişmeli bir yarışma olacakken olay bu hafta şans bana vurmuş mudura döndü

şimdi ortada bu kadar saçmalık varken lütfen kimse kıskanıldı, çamur atıldı demesin lütfen