Gönderen Konu: Krispi Çıtını Çıkar  (Okunma sayısı 169015 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Krispi Çıtını Çıkar
« Yanıtla #1560 : 05 Şubat 2011, 13:16:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar ben 3 tane çıt yaptım 50 tl çek kazandım hemde o hafta hemen aradılar

Herkes kazandı merak etme ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1561 : 07 Şubat 2011, 13:33:15 »
kardeşim facebook hesabımdan girip yazıyor sürekli ama hiçbir çıtı kabul edilmiyor acaba geçen attığım mesajdan dolayı diskalifiye mi ettiler beni :)

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1562 : 07 Şubat 2011, 13:36:27 »
arkadaşlar ben 3 tane çıt yaptım 50 tl çek kazandım hemde o hafta hemen aradılar

Herkes kazandı merak etme ;D

herkes deme içim acıyor bir ben kazanamadım :(
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #1563 : 08 Şubat 2011, 11:38:51 »
Bazılarımız işi öyle abarttı ki seçilemedi diye kusura bakmasın krize girecek nerdeyse. Kimisi protesto yapıyor ülker ürünü kullanmayacağına dair. Bu algı farklılığı meselesini hala çözemeyenler var. Kimisi bir fıkraya çok güler kimisi az kimisi tebessüm eder. Başka bir fıkraya tebessüm eden kahkaha atar, kahkaha atan ise gülümser. Renk ve zevk meselesi de diyebiliriz. Böyle protesto ve kızgınlıklarla biz zararlı çıkarız. Adamlar reklam olsun mukabilinde de bir kaç kişiye hediye dağıtalım gayesi taşırken biz protesto edersek adam bir daha böyle yarışma yapmaya uzak bakar ve kaybeden biz oluruz. Sınırlı sayıda hediyeyi kazanamamanın neticesi öfke olmasın. Ben tam aksine Ülkerin sunduğu bu kampanyaya teşekkürlerimi sunarım kazanamasamda.
çok güzel düşünmüssün arkadaşım aynen katılıyorum sana

Çevrimdışı sari-beyaz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #1564 : 08 Şubat 2011, 12:47:33 »
Sağol kardeşim, Umarım çeki düzen veririz kendimize.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1565 : 08 Şubat 2011, 13:50:52 »
ayrıca haksızlık yapıldığı önceki haftalarda tek çıtıyla hiçte aktif olmayan birinin kazanmasıydı ayrıca herkesin hatırladığı gibi yayınlanan ve yazılan cıt farklıydı yani herkes sinirlenmekte haklı bence çünkü burda emek verip hergün uğraşan arkadaşlar var haksızlık yapılıyorsa bunu yapan bizler değiliz
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #1566 : 08 Şubat 2011, 21:36:35 »
tamam diyelim ki biz seçilen çıtların çoğunu beğenmedik zevksisiz
peki bariz yapılan yanlışlar ne olacak
1.hafta 1.seçilen çıt seçildi videosu çekilip açıklandı. yayınlandıktan sonra anlaşılıyor ki 4 kişi daha aynısını yazmış. daha sonra içlerinden 1 kişiyi daha talihli olarak eklediler...

2.hafta 3.olan çıtın benzerini o hafta 1-2 kişi daha yazmıştı diye hatırlıyorum. ayrıca nurten çıtı herkes tarafından en beğenilen çıt olmasına rağmen 2. olarakseçtiler...

3.hafta hele çok enteresandı. bir arkadaşın 2 çıtını birden videolarda 3.ve 2.olarak açıkladılar ;D ama listede 3.olarak seçilen kişi başka biri ;D üstelik o kişi oraya öylesine 1 tane çıt yazmış gibi ve şu işe bakın çok şanslı ki hemen tutturdu ;D

4.hafta yarışma başladığından beri bir çok kişi tarafından yazılmış bir çıt haftanın çıtı olarak seçildi

ve son hafta, 1.olarak seçilen çıt o haftanın değil yeni haftanın ilk gününde yazılmış bir çıttı.

şimdi bu kadar gözgöre göre çok önemli hatalar nasıl yapılır bunu anlayamıyorum. yani bu seçilen çıtları video çekilmeden önce, hatta ve hatta yayınlanmadan önce kontrol eden hiç mi kimse yok. bu kadar bariz saçma sapan hatalar yapılıyorsa elbette bu çıtlar seçilirken hatta ayıklanırken hata yapılıyordur

ayrıca forumdan dereceye giren 2 arkadaşımız da aynı şeyi söylediler,  seçilmesi gereken daha güzel çtılarımız vardı bunları seçmişler diye ;)

halbuki çok eğlenceli ve çekişmeli bir yarışma olacakken olay bu hafta şans bana vurmuş mudura döndü :-\
şimdi ortada bu kadar saçmalık varken lütfen kimse kıskanıldı, çamur atıldı demesin lütfen :(
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1567 : 09 Şubat 2011, 18:56:37 »
sonuçlar açıklanmış :)

şansıma tüküreyim ya :) ikinci olan çıtın aynısını daha dün yazmıştım :)
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2011, 19:34:02 Gönderen: ozgunatalay »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1568 : 09 Şubat 2011, 19:30:17 »
Cenk ve Erdem İkilisin En Beğendiği Haftanın Çıtları Huzurlarınızda.. :):)
1. 3 kişilik asansöre 5 kişi binip,kg hesaplaması yapanlar için.27.01.2011 14:01:38

2.Mersinde Mut diye ilçe var. Düşünsene bi : -Nerelisin? Mutluyum . ne güzel yaaaa dienlere çıtttt 28.01.2011 17:21:05

3.Tüm süper kahramanlara tayt giydiren çizerlere ÇIT!29.01.2011 00:51:54
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #1569 : 09 Şubat 2011, 19:34:27 »
la havle volume 5 :) :)