0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Boşuna niye soruyorsun favorilerden hiç kimse kazanamadı ki..Bu hafta beğenmediğiniz çıtlar hangisi diye sorarsan cevap vereyim . Kazananı bulmuş oluruz bu sayede
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBoşuna niye soruyorsun favorilerden hiç kimse kazanamadı ki..Bu hafta beğenmediğiniz çıtlar hangisi diye sorarsan cevap vereyim . Kazananı bulmuş oluruz bu sayede
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBoşuna niye soruyorsun favorilerden hiç kimse kazanamadı ki..Bu hafta beğenmediğiniz çıtlar hangisi diye sorarsan cevap vereyim . Kazananı bulmuş oluruz bu sayede sen de haklısın son günler çok durgun burası, biraz canlandırayım dedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBoşuna niye soruyorsun favorilerden hiç kimse kazanamadı ki..Bu hafta beğenmediğiniz çıtlar hangisi diye sorarsan cevap vereyim . Kazananı bulmuş oluruz bu sayede sen de haklısın son günler çok durgun burası, biraz canlandırayım dedim o kadar da durgun değil aslında
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBoşuna niye soruyorsun favorilerden hiç kimse kazanamadı ki..Bu hafta beğenmediğiniz çıtlar hangisi diye sorarsan cevap vereyim . Kazananı bulmuş oluruz bu sayede sen de haklısın son günler çok durgun burası, biraz canlandırayım dedim o kadar da durgun değil aslındaeskisine göre durgun ama gittikçe durgunlaşmasından korkuyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBoşuna niye soruyorsun favorilerden hiç kimse kazanamadı ki..Bu hafta beğenmediğiniz çıtlar hangisi diye sorarsan cevap vereyim . Kazananı bulmuş oluruz bu sayede sen de haklısın son günler çok durgun burası, biraz canlandırayım dedim o kadar da durgun değil aslındaeskisine göre durgun ama gittikçe durgunlaşmasından korkuyorum Erdem'in bütün çıtlarını aynen kopyalamışsın yakında üyeliğin silinebilir haberin olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBoşuna niye soruyorsun favorilerden hiç kimse kazanamadı ki..Bu hafta beğenmediğiniz çıtlar hangisi diye sorarsan cevap vereyim . Kazananı bulmuş oluruz bu sayede sen de haklısın son günler çok durgun burası, biraz canlandırayım dedim o kadar da durgun değil aslındaeskisine göre durgun ama gittikçe durgunlaşmasından korkuyorum Erdem'in bütün çıtlarını aynen kopyalamışsın yakında üyeliğin silinebilir haberin olsun ben taa en başından dedim bu haftaki çıtlarım kopya çıt ve facebooktan aldım diye fakat krispi okuyabilir ihtimaline karşı forumdan sildim ama şu tarihten sonra da bi korkum yok o kadar emek verdik olmadı, sanki birinci olan insanlar facebooktan çalmadı ayrıca erdemden zaten izin aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBoşuna niye soruyorsun favorilerden hiç kimse kazanamadı ki..Bu hafta beğenmediğiniz çıtlar hangisi diye sorarsan cevap vereyim . Kazananı bulmuş oluruz bu sayede sen de haklısın son günler çok durgun burası, biraz canlandırayım dedim o kadar da durgun değil aslındaeskisine göre durgun ama gittikçe durgunlaşmasından korkuyorum Erdem'in bütün çıtlarını aynen kopyalamışsın yakında üyeliğin silinebilir haberin olsun ben taa en başından dedim bu haftaki çıtlarım kopya çıt ve facebooktan aldım diye fakat krispi okuyabilir ihtimaline karşı forumdan sildim ama şu tarihten sonra da bi korkum yok o kadar emek verdik olmadı, sanki birinci olan insanlar facebooktan çalmadı ayrıca erdemden zaten izin aldım evet izin verdim yaz yazabildiğin kadar belki görmezler sende kazanırsın ben hiç bi hak talep etmem krispiden