0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı 3 vardiya halinde çalışıyolar sabah 8 gece 2 arası arkadaşlar
akşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı 3 vardiya halinde çalışıyolar sabah 8 gece 2 arası arkadaşlar sen kazananları açıkladın mı
toplu öğrenemiycez ilk 3 ünü
Mavi çeki gelmeyen varmı benim gibi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintoplu öğrenemiycez ilk 3 ünü isim verenleri kontrol ettim içlerinden kazananları açıkladım isim vermeyeni kontrol edemem ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMavi çeki gelmeyen varmı benim gibi?benimde gelmedi neden acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintoplu öğrenemiycez ilk 3 ünü isim verenleri kontrol ettim içlerinden kazananları açıkladım isim vermeyeni kontrol edemem ki isimleri verenlerin ilk 3 anlamındaydı takılıyorum ya
çok güldüm