0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tlfn kapalıyken aranmışım bendee Aradım ama kazananlar belirlendi yapabileceğimiz bir şey yok dediler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintlfn kapalıyken aranmışım bendee Aradım ama kazananlar belirlendi yapabileceğimiz bir şey yok dediler önce bende çok üzüldüm ama napalım canımız sağolsun...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintlfn kapalıyken aranmışım bendee Aradım ama kazananlar belirlendi yapabileceğimiz bir şey yok dediler önce bende çok üzüldüm ama napalım canımız sağolsun... oylede :/ tam kazanamadıma alıştırmışken kendimi böyle olması daha can sıkıcı Ulaşamayınca hemn başka isme geçmişler uygulamaları çok saçmaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintlfn kapalıyken aranmışım bendee Aradım ama kazananlar belirlendi yapabileceğimiz bir şey yok dediler önce bende çok üzüldüm ama napalım canımız sağolsun... oylede :/ tam kazanamadıma alıştırmışken kendimi böyle olması daha can sıkıcı Ulaşamayınca hemn başka isme geçmişler uygulamaları çok saçmaaane saçma ya. adam gibi bir liste koyarsın siteye, kazananlar kazandığını bilir sonra ararsın herkesi teker teker. sınavımız var dersimiz var, sınavdayken arasa açamasam hakkımı mı kaybedicem şimdi ben? çok saçma.