0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaslar ben facebook ile bağlanmıstım sanki telefon numarası vermedim facebook ile bağlanan varmı benden baska nerdeyse herkes facebook ile bağlandı eğer telefon numaranızı bırakmak istiyorsanız şu işlemleri yapın.facebook ile giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede isminizin yazdığı kısıma geldiğinizde hesap ayarlarım sekmesi açılacak ona tıklayın.tıkladıktan sonra kişisel bilgilerim kısmına girin. orada zaten size ulaşabilecekleri bir telefon no istiyorlar. telefon numaranızı yazdıktan sonra düzenleye basın.
ya arkadaslar ben facebook ile bağlanmıstım sanki telefon numarası vermedim facebook ile bağlanan varmı benden baska
02623414565bu numarayı mı arayacaz arkadaşlar ben şimdi arayacam
facebookla bağlanmıştım ben de..sanmıyorum bence çekilişe herkesi dahil etmişlerdir.Kısmtimiz varsa ararlar yoksa nafile...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfacebookla bağlanmıştım ben de..sanmıyorum bence çekilişe herkesi dahil etmişlerdir.Kısmtimiz varsa ararlar yoksa nafile...beğlandıgın zaman telefon numaranı vermişmiydın ben vermemiştim işte o nedenle dahil etmemişlerdir diye dusunuyorum