0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
facebook ile katılıp adresi güncelleyip kazanan var mı aramızda arkadaşlar?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfacebook ile katılıp adresi güncelleyip kazanan var mı aramızda arkadaşlar?ben face den katılmıştım... ama sonradan üyelik de almıştım, o yüzden net birşey söyleyemeyeceğim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhıhı zaten mavı cok pahalı ustune para koymam gerekırdı ıyıkıde cıkmamıs oldumu tesellı edıyoru işte kendımıbende oyle teseeli ediyorum polyanacılık yapalım bizde ben niye o sekilde teselli edemiyorum ama yaaa cok uzuldum buna sinir oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhıhı zaten mavı cok pahalı ustune para koymam gerekırdı ıyıkıde cıkmamıs oldumu tesellı edıyoru işte kendımıbende oyle teseeli ediyorum polyanacılık yapalım bizde
hıhı zaten mavı cok pahalı ustune para koymam gerekırdı ıyıkıde cıkmamıs oldumu tesellı edıyoru işte kendımı
arkadaşlar ben faceden bağlanıp kazandım
mont beğenmiştim krem renk olmadı 1 tane çıkmış millete 2şer tane bize hep 1 er tane
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben faceden bağlanıp kazandım telefon numaranı verip bilgilerini guncellenmişsindir ama girdiğin zaman