0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be krispi, senle ne kadar kavgalı olsam bile, bitiyorsun ya, sanki kavgalı olduğun fakat çok sevdiğim kız arkadaşımla ayrılmış gibi bir his verdin bana sorma be kanka ayrılıklar böyle işte..isterdim ayrılmamanızı evli,mutlu ve çocuklu olmanızı ama nasip değilmiş.. başka bir yarışmada belki tekrar buluşuruz, kader bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be krispi, senle ne kadar kavgalı olsam bile, bitiyorsun ya, sanki kavgalı olduğun fakat çok sevdiğim kız arkadaşımla ayrılmış gibi bir his verdin bana sorma be kanka ayrılıklar böyle işte..isterdim ayrılmamanızı evli,mutlu ve çocuklu olmanızı ama nasip değilmiş..
vay be krispi, senle ne kadar kavgalı olsam bile, bitiyorsun ya, sanki kavgalı olduğun fakat çok sevdiğim kız arkadaşımla ayrılmış gibi bir his verdin bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be krispi, senle ne kadar kavgalı olsam bile, bitiyorsun ya, sanki kavgalı olduğun fakat çok sevdiğim kız arkadaşımla ayrılmış gibi bir his verdin bana sorma be kanka ayrılıklar böyle işte..isterdim ayrılmamanızı evli,mutlu ve çocuklu olmanızı ama nasip değilmiş.. başka bir yarışmada belki tekrar buluşuruz, kader bu kader öyle bir oyunki tam bağlanmışken onu senden alır bir başka kaderle seni avutur..Mızıkçı kadere çıııt çııııt ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be krispi, senle ne kadar kavgalı olsam bile, bitiyorsun ya, sanki kavgalı olduğun fakat çok sevdiğim kız arkadaşımla ayrılmış gibi bir his verdin bana sorma be kanka ayrılıklar böyle işte..isterdim ayrılmamanızı evli,mutlu ve çocuklu olmanızı ama nasip değilmiş.. başka bir yarışmada belki tekrar buluşuruz, kader bu kader öyle bir oyunki tam bağlanmışken onu senden alır bir başka kaderle seni avutur..Mızıkçı kadere çıııt çııııt ... ben olsam bu çıtı 1.seçerdim cidden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be krispi, senle ne kadar kavgalı olsam bile, bitiyorsun ya, sanki kavgalı olduğun fakat çok sevdiğim kız arkadaşımla ayrılmış gibi bir his verdin bana sorma be kanka ayrılıklar böyle işte..isterdim ayrılmamanızı evli,mutlu ve çocuklu olmanızı ama nasip değilmiş.. başka bir yarışmada belki tekrar buluşuruz, kader bu kader öyle bir oyunki tam bağlanmışken onu senden alır bir başka kaderle seni avutur..Mızıkçı kadere çıııt çııııt ... ben olsam bu çıtı 1.seçerdim cidden kandıydım işte kandıydım da çok şirindi kanka..seni kutluyorum finale kaldınnn bakalım sonuçlar ekrana yansıyacak kısa bir süre içerisinde..seni ben son hafta iyi buldum sanırım vitesi büyüttün bro..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be krispi, senle ne kadar kavgalı olsam bile, bitiyorsun ya, sanki kavgalı olduğun fakat çok sevdiğim kız arkadaşımla ayrılmış gibi bir his verdin bana sorma be kanka ayrılıklar böyle işte..isterdim ayrılmamanızı evli,mutlu ve çocuklu olmanızı ama nasip değilmiş.. başka bir yarışmada belki tekrar buluşuruz, kader bu kader öyle bir oyunki tam bağlanmışken onu senden alır bir başka kaderle seni avutur..Mızıkçı kadere çıııt çııııt ... ben olsam bu çıtı 1.seçerdim cidden kandıydım işte kandıydım da çok şirindi kanka..seni kutluyorum finale kaldınnn bakalım sonuçlar ekrana yansıyacak kısa bir süre içerisinde..seni ben son hafta iyi buldum sanırım vitesi büyüttün bro.. böyle dendiği an hep kaybettim Devrim o yüzden susup sonuçları bekleyelim fos çıkmasın yine
cıtımı cıkarıyorum bana 2hedıyeyı cok gorenlere cıttttttttttttttttttt bu cıtım bırıncı olurmu
ıyı gıdıyımde bunu krıspıyede yazıyım madem gelecek vaat edıyorsa