Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysfxx

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #430 : 19 Kasım 2009, 18:21:52 »
kimse teklif kabul etmiyo biz kabul ediyoruz teklifi yeniliyoruz sonra, ben böyle adaletin ta.....

es-es

• Ziyaretçi
« Yanıtla #431 : 19 Kasım 2009, 18:32:44 »
sende kabul etme teklifleri o zaman arkadaşım

Çevrimdışı ysfxx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #432 : 19 Kasım 2009, 18:36:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

o zaman da mal mal bekliyoruz oda da bu daha sinir bozucu
kendi kendime diyorum heralde 1 atış yapamaz kabul edim diyorum sonra hiç atış kaçırmadan geçiriyo hepsini, neyse tabi benim kaçırdığım olunca ayrı bişey, hiç yenme ihtimalim kalmıyor.

es-es

• Ziyaretçi
« Yanıtla #433 : 19 Kasım 2009, 18:47:11 »
doğrudur haklısın

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #434 : 19 Kasım 2009, 19:03:51 »

o zaman da mal mal bekliyoruz oda da bu daha sinir bozucu
kendi kendime diyorum heralde 1 atış yapamaz kabul edim diyorum sonra hiç atış kaçırmadan geçiriyo hepsini, neyse tabi benim kaçırdığım olunca ayrı bişey, hiç yenme ihtimalim kalmıyor.

aynı dertten yakınıyorum arkadaşım..bence de odaya girince beklemek sinir bozucu ;)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #435 : 19 Kasım 2009, 21:22:12 »
İlk dönem oyununda ilk 10 'dakilerden sadece gulsum26 şuan aktif şekilde dönem 2 de boy gösteriyor..Diğer 9 kişi acaba ne yapıyor inşallah silinir de hak adenler kazanır arkadaşlar! ! !

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #436 : 19 Kasım 2009, 21:28:23 »
Muhtemelen yeni nicklerle sahadadırlar devrim..

Daha hiç bakmadım ama ilk dönem kazancaksa 2. dönem hediye alamıyacaklardır o nickle sonuçta.Silinirlersede o nickle alamıyacaklarrdır.O sebepten de muhtemel farklı nicklerle sahadadırlar..

Not :Az sonra silerim ben bu yazıımı :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #437 : 19 Kasım 2009, 21:32:54 »
Benim şimdiki yazacağımı da silersin o halde üstadım:-)

En çok zoruma giden ben ve kankim uyumadan saatlerce uğraştık ben36. kankam 37. bitirdi ve psp 3 kazanma şansımız da güme gitti..Danette bu kadar bir ilgisiz firma  ki oyun formatı dahile üzerine kurulmuş ve sayısız mantık hataları yapılmış..Bir de azrail diye biri nam-ı diğer Serkan o da çıkmış şu olacak bu olacak yorumları yapıyor millet gaza geliyor laflarıyla..Bir defa 100 kişinin silinmesi hele ki danettenin hesabında olmayacak bir şey ki bell ki azrail firmada iş veren pozisyonundaki biri gibi gereksiz  iddaalar atıyor..İnşallah yarın PSP 3 kazananlardan oluruz hocam..

Çevrimdışı azrail

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #438 : 19 Kasım 2009, 21:39:27 »
kardes ben bos konusmuyorum 150 kısılık lısteyı kayıt ettınmı???150 kısılık lısteden 100 kısı rahat sılınır bırsey kalmadı yarın oglen saatlerınde bellı olur zaten bellıkı suan calısma var sıstemde...yarın karsılastırırsın lısteyı...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #439 : 19 Kasım 2009, 21:43:46 »
kardes ben bos konusmuyorum 150 kısılık lısteyı kayıt ettınmı???150 kısılık lısteden 100 kısı rahat sılınır bırsey kalmadı yarın oglen saatlerınde bellı olur zaten bellıkı suan calısma var sıstemde...yarın karsılastırırsın lısteyı...

Sana karşı art niyetli değilim ve kavgacı biri de değilim ben..biliyorsun ki yaptığın iddaalar çok önemli benim için en azından..150 kişi içerisinde 100 gider diyorsun neyse ney de 100 kişi içerisinde haklı bir şekilde sırasını alanlara ne olacak ve dönem II çok değişti ve listeyi resimli kaydettim merak etme ama büyük konuşmak için içeriden bir şeyleri biliyor olman gerek arkadaşım! ! !