Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119295 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı azrail

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #170 : 08 Kasım 2009, 23:46:49 »
ben daha once danettenın farklı oyunlarından 2 kere odul kazandım hıle yapmadan bu hılecıler sılıncek ama bu kadar tahammul gostermelerı enteresan..yanı oyun oynanmıyorkı kımle oynıcamızı sasırdık.zorla bende hıle yapıcam ben hıle yaptım mı anlamazlar ama zamanım yok.gunduz calısıyorum anca aksam oynayabılıyorum.gunduz zamanım olsa oyle seyler yaparım kı kafayı yerler aten oyun da hıc hata yapmıyorum sol veya sag fark etmıyor ...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #171 : 09 Kasım 2009, 00:13:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben daha once danettenın farklı oyunlarından 2 kere odul kazandım hıle yapmadan bu hılecıler sılıncek ama bu kadar tahammul gostermelerı enteresan..yanı oyun oynanmıyorkı kımle oynıcamızı sasırdık.zorla bende hıle yapıcam ben hıle yaptım mı anlamazlar ama zamanım yok.gunduz calısıyorum anca aksam oynayabılıyorum.gunduz zamanım olsa oyle seyler yaparım kı kafayı yerler aten oyun da hıc hata yapmıyorum sol veya sag fark etmıyor ...

decedance 15 dk da 400 puan kazanıyor ve onca açılmış hesap:D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı giresunlu28

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #172 : 09 Kasım 2009, 00:36:27 »
rayne. mestecik,waheat hep bunlarla oynuyorum ben. forumda varmı bunlardan biri. bi defa da sağda oynayında görim sizi  ;)

Çevrimdışı krmshw

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #173 : 09 Kasım 2009, 01:11:31 »
Arkadaşlar deliganlı denen şahısla şu an yine oynuyorum son atışım kaldı adamı vurucam bilgisayarı kilitledi. Bilgisayarı kilitlese bile ben bu sefer bekliycem. Hangi hileyi yaparsa yapsın oda online olmak zorunda olmalı.
Gerekirse oyunu bırakıcam 1 hafta pc yi kapatmayacağım :)
Yeter bunlardan çektiklerimiz yine msj gönderdim danetteye sizi daha önce uyarmıştım dedim ve bu adamlardan dolayı 300-500 arasında puanım gitti dedim bakalım ne olacak.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #174 : 09 Kasım 2009, 08:57:16 »
rayne. mestecik,waheat hep bunlarla oynuyorum ben. forumda varmı bunlardan biri. bi defa da sağda oynayında görim sizi  ;)

onların hepsini sağ tarafta oynayarak yendim bir kaç kez. ama genelde ıskalamıyorlar. hatta spartaküsü de yenmiştim bir kaç kez. o zamanlar puanı bu kadar değildi. ama tavsiyem oynamayın onlarla. sağ tarafa bence bir yıldız daha verilmeli. veya ekstra puan.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #175 : 09 Kasım 2009, 13:58:25 »

Senin nickin ne peki oyunda?

tradition

• Ziyaretçi
« Yanıtla #176 : 09 Kasım 2009, 14:19:57 »
deliganliyla sağdan oynadım yendim hiç oynuyamıyor arkadaşlar diyim dondurma yapıyor bi kere bekledim herhal sıkılmış kendisi kapatmış bana geçti puanı sonra uslanmış olsa gerek normal oynadı şaşırdım :)

azrail oyundaki nickin neydi? ne hilesi yapıyorsun söyle biz de yapalım :) oyun sıktı ..

Çevrimdışı ose6333

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Fark edilmek istiyorsan, sarımsak ye :)))
« Yanıtla #177 : 09 Kasım 2009, 16:46:06 »
Slm Arkadaşlar Bni Tanıyanınız Belki Vardır  "Dj-Ose"  şu an ilk 26 dayım inş psp alcam
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2009, 22:21:20 Gönderen: ysr86 »

Çevrimdışı ose6333

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Fark edilmek istiyorsan, sarımsak ye :)))
« Yanıtla #178 : 09 Kasım 2009, 16:50:08 »
Bu Hile Kosuna gelince bazı arkadaşlar yapıyo özelikle """"meto_45""""
sizce ne olacak bu hilecilerin sonu ???

Ödüler nasıl bize ulaşacak bi bilgisi olan var mı ????

Bilgilendiren arkadaşa şimdiden Tşk Ederim  ;) ;)

Çevrimdışı giresunlu28

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #179 : 09 Kasım 2009, 18:05:27 »
tate den erdem10 a puan aktarılıyor. nasıl oyun bu yaw.  oyunun başından beri oynuyorum iki taraftan da %95 şut yüzdem var hala 6500 civarı. ama kafaya koydum bi laptopda ben alcam  :D