0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler..cok mutluyum ..umarım ödülüme ulasırım
İlk Dönem oyununu 98 ci sıradaydım ... Göbeğim Çatladı oraya gelecem diye ... Bugün de ara ara oyunu yoklayıp durdum ... Sıralama devamlı değişiyordu... Sen kaçıncı sıradaydın ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlk Dönem oyununu 98 ci sıradaydım ... Göbeğim Çatladı oraya gelecem diye ... Bugün de ara ara oyunu yoklayıp durdum ... Sıralama devamlı değişiyordu... Sen kaçıncı sıradaydın ... ben en son ilk 40 taydım ama ilk 30 olamadım..Bilmiyorum ne olacak..Zaten çok zor geçti ve artık rahat nefes aldım..Sanırım 38 39 da bitirdim yarışmayı arkadaşım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlk Dönem oyununu 98 ci sıradaydım ... Göbeğim Çatladı oraya gelecem diye ... Bugün de ara ara oyunu yoklayıp durdum ... Sıralama devamlı değişiyordu... Sen kaçıncı sıradaydın ... ben en son ilk 40 taydım ama ilk 30 olamadım..Bilmiyorum ne olacak..Zaten çok zor geçti ve artık rahat nefes aldım..Sanırım 38 39 da bitirdim yarışmayı arkadaşım..nedir bu oyunu oynamanın püf noktaları
Arkadaşlar ard arda 5 tane şifre gönderince sınırsızmı oynuyoruz? Bu konuyu biri hemencecik anlatabilirmi