Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 127028 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mustafanar

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #420 : 19 Kasım 2009, 13:41:51 »
alın size şifere sorusuz CA3424

Çevrimdışı alpercalbak

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #421 : 19 Kasım 2009, 13:50:19 »
SLM ARKADAŞLAR BEN BURAYA BU DANETTE HAKKINDA BİLGİ ALMAYA GELDİM BEN DÜN OYUNDAYDIM 5DK GİRDİM OYUNA SONRA GENE KİMSE KABUL ETMEDİ BU SAĞ SOL TARAF YÜZÜNDEN FAKAT BİR ŞAMPİYON LİSTESİNE BAKIYIM DEDİM BİRİNCİ 9700 KÜSÜRLEYDEYDİ 5DK DA 10200 KÜSÜRLERE GELDİ VE GELDİĞİ SIRADA O KADAR YÜKSZEK OYUNCU YOKTU VE KİMSE TEKLİFİ KABUL ETMİYORDU VE 2000 LİK FARK OLUNCA ZATEN PUAN VERMİYOR BU 10000 LİK KİMLE YAPIYORKİ SÜREKLİ ARTIYOR VE YÜKSEK ŞEKİLDE YA OYUNDA OYNANCAK ADAM YOK BEN 1 SAAT ZAR ZOR İKİ ÜÇ KİŞİ BULUYORUM ONADA 1 NE YENİLİRSEM İKİSİNİ YENİYORUM ACABA HİLE Mİ VAR VE BENDEN ÜSTEKİ BİRÇOK KİŞİYİ YENDİM FAKAT ÜSTTELER BENCE İLK 5 TE BİR HİLE SÖZ KONUSU DİĞERLERİNİ BİLMEM PUANLARI OYUNA ÇOK UZAK VE ÇOK HIZLI ARTIYOR BEN YENİYORUM 70 80 VERİYOR MAKSİMUM ODA 8800 GİBİLERDE SİZCE BİZMİ SALAĞIZ ONLARMI ÇOK AKILLI......?
AYRICA HEM SAĞ HEMDE SOLDA İYİ OYNAYAN BİR ÇOK KİŞİDE BENİM GİBİ DİKKAT EDİYORUM HIZLI ARTMIYOR VE ALTLARDA BENDE ŞÜPHELENDİKLERİMİN HEPSİNİ DANETTE YE YOLLADIM HAKSIZ KAZANÇ ANCAAK ZARAR GETİRİR..
BENCE ŞU AN EN İYİLER MAKSİMUM 9500 9800 ARASINDA OLMALIYDI ÇÜNKÜ KİMSE SAĞDA OYNAMIYOR

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #422 : 19 Kasım 2009, 14:18:40 »
yarını beklicez ve görcez.
sağda oynayan oynuyor ama risk almak istemiyor. karşımdakinin 1 kere kaçıracağını bilsem oynarım. ama hem bilgisayarla antreman hem botlarla oynaya oynaya eli alışan insanların karşısına çıkıp yenmek şansa kalıyor. gerçi bir çoğu ilk adamı vurulunca gümlüyor oynayanların. ama iyiler ıskalamıyor neticede.
dediğim gibi yarın kimlerin kazandığı belli olur.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı ysfxx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #423 : 19 Kasım 2009, 14:40:09 »
ilk atış hakkı sağdan başlasa belkide bu sorunlar ortadan kalkıcak ama yok, bir el atmadı danette yetkilileri 

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #424 : 19 Kasım 2009, 14:48:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ilk atış hakkı sağdan başlasa belkide bu sorunlar ortadan kalkıcak ama yok, bir el atmadı danette yetkilileri  

bence de en mantıklısı bu. gerçi beni davet etmezler o zaman :) ama en azından davetlerimi kabul eden çıkar.
zaten senle benden başka sağda oynayan yok sanırım.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #425 : 19 Kasım 2009, 15:13:29 »
SLM ARKADAŞLAR BEN BURAYA BU DANETTE HAKKINDA BİLGİ ALMAYA GELDİM BEN DÜN OYUNDAYDIM 5DK GİRDİM OYUNA SONRA GENE KİMSE KABUL ETMEDİ BU SAĞ SOL TARAF YÜZÜNDEN FAKAT BİR ŞAMPİYON LİSTESİNE BAKIYIM DEDİM BİRİNCİ 9700 KÜSÜRLEYDEYDİ 5DK DA 10200 KÜSÜRLERE GELDİ VE GELDİĞİ SIRADA O KADAR YÜKSZEK OYUNCU YOKTU VE KİMSE TEKLİFİ KABUL ETMİYORDU VE 2000 LİK FARK OLUNCA ZATEN PUAN VERMİYOR BU 10000 LİK KİMLE YAPIYORKİ SÜREKLİ ARTIYOR VE YÜKSEK ŞEKİLDE YA OYUNDA OYNANCAK ADAM YOK BEN 1 SAAT ZAR ZOR İKİ ÜÇ KİŞİ BULUYORUM ONADA 1 NE YENİLİRSEM İKİSİNİ YENİYORUM ACABA HİLE Mİ VAR VE BENDEN ÜSTEKİ BİRÇOK KİŞİYİ YENDİM FAKAT ÜSTTELER BENCE İLK 5 TE BİR HİLE SÖZ KONUSU DİĞERLERİNİ BİLMEM PUANLARI OYUNA ÇOK UZAK VE ÇOK HIZLI ARTIYOR BEN YENİYORUM 70 80 VERİYOR MAKSİMUM ODA 8800 GİBİLERDE SİZCE BİZMİ SALAĞIZ ONLARMI ÇOK AKILLI......?
AYRICA HEM SAĞ HEMDE SOLDA İYİ OYNAYAN BİR ÇOK KİŞİDE BENİM GİBİ DİKKAT EDİYORUM HIZLI ARTMIYOR VE ALTLARDA BENDE ŞÜPHELENDİKLERİMİN HEPSİNİ DANETTE YE YOLLADIM HAKSIZ KAZANÇ ANCAAK ZARAR GETİRİR..
BENCE ŞU AN EN İYİLER MAKSİMUM 9500 9800 ARASINDA OLMALIYDI ÇÜNKÜ KİMSE SAĞDA OYNAMIYOR

aynen katılıyorum

hileye karşıyım

Çevrimdışı mustafanar

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #426 : 19 Kasım 2009, 15:38:13 »
ya bu hediye kazananlkar 00:00 dan sonra belli olurmu

Çevrimdışı kinvenefret

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #427 : 19 Kasım 2009, 16:11:30 »

olabilirde olmayabilirde:))))

Çevrimdışı ysfxx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #428 : 19 Kasım 2009, 17:06:07 »

bence de en mantıklısı bu. gerçi beni davet etmezler o zaman :) ama en azından davetlerimi kabul eden çıkar.
zaten senle benden başka sağda oynayan yok sanırım.

harbiden yha ikimizden başka sağda oynamaya cesaret eden görmedim

Çevrimdışı furi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #429 : 19 Kasım 2009, 18:04:29 »

olabilirde olmayabilirde:))))

00.00 da belli olmaz yarın öğle gibi açıklanır.