Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119651 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zipla

• Ziyaretçi
Ynt: Danette Ödüllü Oyun
« Yanıtla #860 : 15 Aralık 2009, 01:24:31 »
çok zor bi iş olmadığından mı incelemiyorlar? sen inceleme var sanıyorsun malesef niye incelemediklerini bi düşün istersen düşünmek iyidir sonra bırak puan muan sen zannediyor musun sadece bu var bak sen boşa oynuyorsun belki 1. dönemde oynadın 2. dönem de oynuyorsun danette demiyor ki yaaaaa şu açıkları bir bir kapatalım da oynayanlar zarar görmesin puan kaybetmesinler vs. vs. yani hep bi yönden bakma belki ben bi yönden bakarım sen de bana inan 1. dönem neyse 2. dönem de aynı sadece puan aktarma da yok hadi bi de tespit edilip silindikleri de yok malesef ne yazık değil mi?

işte onlar senin doğruların senin cebine girer
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2009, 01:26:57 Gönderen: zipla »

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #861 : 15 Aralık 2009, 01:28:29 »
Benim yakındığım bir tek "puan aktaranlar" olmadı fakat arkadaşım. Ben Danette'nin bu oyun üzerindeki mantık hatalarını da yeri geldi irdeledim. Her şeye rağmen böyle ilerlemeyi yeğliyorum. Sonuçlar açıklandığında üzülebilme ihtimalimin yüksek olduğunu biliyorum. Eğer durum öyle olursa o da Danette'nin ayıbı olur. Herkesin ayıbı da kendine.
Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #862 : 15 Aralık 2009, 01:33:44 »
arkadaş ben seni anlıyom harbi anlıyom ben de senin gibi düşünen biriyim ama malesef benim karşımda kim var biliyor musun diğer çüff çüff yapanlar elimde değil malesef anlatabiliyor muyum baş ayıp zaten oyunu yapanlarındır zaten bi de bak sana desem gel oynayalım senle çık sen de ilk 10 al bi hilecinin alacağı aslında senin alman gereken ödülü kabul etmezsin niye sen dürüst adamsın ya aslında işte çok garip bi konu malesef neyse

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #863 : 15 Aralık 2009, 01:40:02 »
Daha önceki mesajlarımda bu konuya da değindim; "Dürüstlük aptallıksa, ben aptalım!"

Hem hakkımın yenildiğini görüyorum, hem de durup izliyorum. Senin söylemene göre de sen diğer puan aktaranlarla yarışıyorsun. Zaten başından beri insanları hileye teşvik ediyorlar, en başından beri. Ama inat değil mi, teşvik meşvik olmayacağım. Al, 105. sıraya kadar düştük. Tutup bir de tespit ettikleri oyuncuları silerlerken ben de arada kaynarsam iyice deli olurum. Bakacağız artık, sonuçlar açıklanana kadar yorum morum yapmamak gerek aslında.
Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

Çevrimdışı sevdasokaqi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #864 : 15 Aralık 2009, 01:50:08 »
zıplamısın nesin ne sanır kendini bilmiş sözleri tepeden bakan kas katılı aklı..insanlara dürüstlük dersi vermek için yanlış adrestesin..nedense farklı nicklerle bizim foruma gelip horozlanıyorsunuz..ne sanıyorsunuz Hile yapmanın alasını yapın alla alla..Gelip de tügleri yolunmuş tavuk gibi hile cuf cuf cufmuş..Ne yaparsan yap kardeşim..Silinirsin silinmezsin bunu danette belirler..Al hediyeni cebine git evine..Burda insanları rencide ederek bastırılmış duygularını tatmin edemezsin..Ruhmorgu arkadaşım herkes bildiği yolda ortak yol doğruluk eksenidir..Muhatap bile olma bu tip insanlarla..İyi neden iyidir anla işte bu durumla???

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #865 : 15 Aralık 2009, 01:55:54 »
oltaya takılanı çekmeden edemem sen bu forumu niye takip ediyorsun yeni mi üye oldun benim gibi forum sizinse sil beni? :) :) sevda sokağı nerede? sana ne dokundu arkadaşın danetteye sabır dilemesi dikkatimi çekti girdim yazdım valla hayret :) :) :) iyilik kötülük tuhaf kavramlar kimse tam iyi kimse tam kötü değildir :) ya komedi iyi kötü diyen ben değilim ki yanlış adama çattın
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2009, 01:59:19 Gönderen: zipla »

Çevrimdışı sevdasokaqi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #866 : 15 Aralık 2009, 01:59:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
oltaya takılanı çekmeden edemem sen bu forumu niye takip ediyorsun yeni mi üye oldun benim gibi forum sizinse sil beni? :) :) sevda sokağı nerede? sana ne dokundu arkadaşın danetteye sabır dilemesi dikkatimi çekti girdim yazdım valla hayret :) :) :)

senin aklın bir karış havada besbelli ..ben senin gibi önemsiz paylaşımları sunmadığım için ve hele ki insani değerlerini yitirmiş insanlara da saygım olmadığı için onların hesap sorar nitelikli hal ve hareketlerini şiddetle eleştirebilirim..Sizde tabiatın bir parçasısınız..Sizler olmadıkça olta düşen de olmaz..

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #867 : 15 Aralık 2009, 02:05:16 »
gel tartışalım burada sen tartışmaya meyillisin madem sen açık açık diyorsun işte oltaya düştüm diye burada insanlık mı tartışmaya geldin sen oyuna katıldın mı onu söyle ilkin yolunu mu kaybettin sen :) ben varım ki oltaya düşüyorsun demek :) valla açık açık demişsin :) alıntı yapmadım inşallah değiştirmezsin o cümleyi insani değerlerini yitirmediysen :) oltaya düştün madem kullanıcı adını da söyle oyundaki :) :) :) ben nasıl bi adamım ya
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2009, 02:11:32 Gönderen: zipla »

Çevrimdışı sevdasokaqi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #868 : 15 Aralık 2009, 02:10:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
gel tartışalım burada sen tartışmaya meyillisin madem sen açık açık diyorsun işte oltaya düştüm diye burada insanlık mı tartışmaya geldin sen oyuna katıldın mı onu söyle ilkin yolunu mu kaybettin sen :) ben varım ki oltaya düşüyorsun demek :) valla açık açık demişsin :)

okan bayülgen beylerin yapamadığı o kılığa da  girdininiz yha tüm alkışlarım size gidiyor ;D

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #869 : 15 Aralık 2009, 02:13:40 »
arkadaş bıraksak ne bilim senin derdin kimle :) ya ne kılığı anlamadım :) bak dikkat et ama birilerine laf atma hakaret zannedilir sen bu oyuna katıldın mı arkadaş oyundaki kullanıcı adın ne bi de bakalım yok yok senin yaptığın vur kaç arkadaş kusura bakma da laf atıp kaçma
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2009, 02:20:03 Gönderen: zipla »