EVET BEN WAHEAT NICKİ OLAN KISIYIM.SOL TARAFTA OYNAYAMIYORUM AYRICA YAPISIK DEGILIM ARHANCAN.SENIN NE YAPTIGIN ORTADA BENCE SENDE PUAN AKTARIYORSUN..BUNU NERDEN ANLADIM DIYE SORARSAN MESELA 7000 KUSURLERE CIKIYORSUN SONRA BIR BAKIYORUZ 6000 KUSURLERDESIN NEDEN ACABA???BANA LAF ATACAGINA KENDINE BAK....MADEM OKADAR IYI OYUNCUSUN NEDEN PUANLARIN AZALIYOR..YAZDIKLARIMIZA LUTFEN DIKKAT EDELIM CEVAP HAKKI DOGDU DIYE YAZIYORUM BU YAZIYI...YANI ARCHANCANIN YILIŞIK KELIMESINE KARSI CEVAP YAZDIM
oyun sonunda görürsün puan aktarıyor muyum aktarmıyor muyum? sağ tarafta ne kadar iyi oynadığımı biliyorsun. sana ve mestecike karşı bile şansımı deniyorum. puan aktarsam seninle oynar mıyım iyi düşün? daha dün bir kez daha yenildim sana. tamam yılışık lafımı geri alıyorum. ama ısrar etme bu kadar. ıskalamıyorsun sol tarafta ben de oynamıyorum doğal olarak.
Puanım da şu yüzden düşüyor. nadir de olsa ben hata yapıyorum. sol tarafta oynamaya çok sonra alıştım çünkü. puanlarımın çoğunu sağ tarafta kazandım. ama ıskalamayan çıkınca yeniliyorum. ayrıca oyun üzerinde hile yapanları da ekleyebilirim buna. bütün gün netteyim benden daha fazla oynayan yok sanırım. çünkü davetleri kabul ediyorum. 30 puan almak adına kendimden 1500 puan düşük adamla oynuyorum. ama bile bile yenileceğim adamın davetini kabul etmiyorum işte.