mustafa02 adlı arkadaş, ben seni sadece belli isimlerle oyuna girip 10 saniye sonra odaya geri dönmenle tanıyorum. Oyundaki takma ismin de bu foruma üye olduğun takma isim ise sen milletin davetlerini kabul eden (sağ tarafta süper oynadığı için) o çok cesur oyunculardan değilsin. Lütfen burada insanları kandırmayalım. Sizin gibi oyuncuları çok izledim odalarda. Belli oyuncular ile oyuna girer "Pes Et" buttonuna tıklaya tıklaya zirveye geçen oyuncuları. Ayıp, madem bir şey yapıyorsunuz bari buralarda saf'a yatıp da ukalalık yapmayalım, lütfen!
Çok basit bir örnek; sen sağ tarafta süper oynayacaksın 12.000 puan yapacaksın (ki senin puanın 15.000 mi?). Bu puanı kaptırmamak için hiçbir oyuncunun teklifini de kabul etmeyeceksin. Hani amaç puanı korumak. 1 kişiyi yeniyorsan sağ tarafta 3 kişiye yenilirsin. Çünkü senin puan aralığında kimse öyle çocukça oynamaz. Üstelik senin puan aralığındaki oyuncular tanımadığı biri ile oynamadıkları için sıralamada yüksekte kaldılar.
Konuşmayacağım konuşmayacağım diyorum ama tutamıyorum kendimi arkadaşlar, kusuruma bakmayın. Ayrıca şimdi görüyorum, buradan moderatör arkadaşlara da amacımın hiçbir zaman düzeysiz tartışmalar içerisine girmek olmadığını belirtmek isterim.
Saygılarımla.