Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119292 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Danette Ödüllü Oyun
« Yanıtla #990 : 22 Aralık 2009, 15:07:55 »
mustafa02 adlı arkadaş, ben seni sadece belli isimlerle oyuna girip 10 saniye sonra odaya geri dönmenle tanıyorum. Oyundaki takma ismin de bu foruma üye olduğun takma isim ise sen milletin davetlerini kabul eden (sağ tarafta süper oynadığı için) o çok cesur oyunculardan değilsin. Lütfen burada insanları kandırmayalım. Sizin gibi oyuncuları çok izledim odalarda. Belli oyuncular ile oyuna girer "Pes Et" buttonuna tıklaya tıklaya zirveye geçen oyuncuları. Ayıp, madem bir şey yapıyorsunuz bari buralarda saf'a yatıp da ukalalık yapmayalım, lütfen!

Çok basit bir örnek; sen sağ tarafta süper oynayacaksın 12.000 puan yapacaksın (ki senin puanın 15.000 mi?). Bu puanı kaptırmamak için hiçbir oyuncunun teklifini de kabul etmeyeceksin. Hani amaç puanı korumak. 1 kişiyi yeniyorsan sağ tarafta 3 kişiye yenilirsin. Çünkü senin puan aralığında kimse öyle çocukça oynamaz. Üstelik senin puan aralığındaki oyuncular tanımadığı biri ile oynamadıkları için sıralamada yüksekte kaldılar.

Konuşmayacağım konuşmayacağım diyorum ama tutamıyorum kendimi arkadaşlar, kusuruma bakmayın. Ayrıca şimdi görüyorum, buradan moderatör arkadaşlara da amacımın hiçbir zaman düzeysiz tartışmalar içerisine girmek olmadığını belirtmek isterim.

Saygılarımla.
Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

mustafa02

• Ziyaretçi
« Yanıtla #991 : 22 Aralık 2009, 15:11:36 »
:D oyundaki ismim nişancı33

es-es

• Ziyaretçi
« Yanıtla #992 : 22 Aralık 2009, 15:12:33 »
arkadaşlar bırakalım bu muhabetleri kim neyse ne bakacaz kim ödül alacak oyun bitti boşverin artık

mustafa02

• Ziyaretçi
« Yanıtla #993 : 22 Aralık 2009, 15:12:55 »
adıyamanlı olduğum için burayada mustafa02 yazdım

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #994 : 22 Aralık 2009, 15:14:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
:d oyundaki ismin nişancı33
nişancı33'de tekkurşun denilen adamla sanırım puan aktarımı yapıyordu. Ve tesadüftür ki mustafa02'de nişancı33'ün 2 kademe altında olan puan şişiricisidir. Daha da garibi bu foruma üye olduğun kullanıcı adı ile hepsi örtüşüyor.

O kadar şey yazdım, tutup bana bu ipucunu mu verdin? İtiraz edeceğin başka bir şey yok muydu? İnsan psikolojisinden biraz olsun iyi anlayanlar senin bu cevabını nasıl yorumlarlardı acaba?

mustafa02

• Ziyaretçi
« Yanıtla #995 : 22 Aralık 2009, 15:14:53 »
yani abi ben kazansam sanae kazanmasam sanane verirse danette verir vermezse o vermez okş zaten oyun bitti neyi tartışıyon

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #996 : 22 Aralık 2009, 15:17:05 »
yani abi ben kazansam sanae kazanmasam sanane verirse danette verir vermezse o vermez okş zaten oyun bitti neyi tartışıyon
Canım arkadaşım benim, ilk konuşmaya girdiğinde bu foruma benim sana olan tutumuma iyi bak. Ben senden önce de çok yazdım buralara. Hile yapanlar ödülleri alırlarsa da bana ne, Allah ödüllerini güzel günlerde kullanmalarını nasip etsin demişimdir hep. İşin içine yalan-dolan girip de insanların zekalarını test etmek girince sinirlerim bozuluyor.

Bu son mesajım olsun şahsın adına. İyi günler.

mustafa02

• Ziyaretçi
« Yanıtla #997 : 22 Aralık 2009, 15:18:09 »
sağolasın sanada iyyi günler..

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #998 : 22 Aralık 2009, 15:18:26 »

doğru söyleyip söylemediğini test ediyor :)
ilk dönem en son 60. idim ama oyunu 25. olarak tamamlayıp psp kazandım.
temizlikten kastımız buydu anladın mı güzel kardeşim.

ayrıca bunlar tanıdık geliyor mu?

tekkurşun---nişancı33----babauğur---mustafa02---kartaltepe----malatya4
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2009, 15:20:31 Gönderen: Archancan »
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı baris83

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #999 : 22 Aralık 2009, 15:20:43 »
2.dönem açıklandımı ?
tofita nick baris83: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin