0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok iyi oynayanlardan birisi de benim ve atışları ezberliyorsun..Diğer puan çalma olayını benim kankamın kardeşi de maruz kaldı..8000 lerdeki puanını sıfırladılar nasıl oldubitti hala şokundaydık..Bize Allahtan bir şey olmadı..Web tasarımı ile ilgili uzman arkadaşlara sordum da bu alandaki insanlar yazılım ve comoslar ve de eklentili yazılımlarla oyun üzerinde kendi lehlerine fırıldaklık yapabiliyormuş..Lütfen oyunu donduranların listesini yapalım ki mağdur olmayalım..Ne hallerle topluyoruz puanları..Ben dün 9 maç yaptım 3 maç yenildim 6 maç kazandım ve 8800 lerdeyim..Bu 3 maçta da 1 i hariç 2 si donduruldu ! ! ! sen yine iyisin devrim ben 8432 puanla 178. sıradayım oda bi botu 7000 puanda yakaladım ondan 1. dönemde kaç kişi hile yüzünden elendi bilen varmı belki elenen olursa ipod alma şansım olur
Çok iyi oynayanlardan birisi de benim ve atışları ezberliyorsun..Diğer puan çalma olayını benim kankamın kardeşi de maruz kaldı..8000 lerdeki puanını sıfırladılar nasıl oldubitti hala şokundaydık..Bize Allahtan bir şey olmadı..Web tasarımı ile ilgili uzman arkadaşlara sordum da bu alandaki insanlar yazılım ve comoslar ve de eklentili yazılımlarla oyun üzerinde kendi lehlerine fırıldaklık yapabiliyormuş..Lütfen oyunu donduranların listesini yapalım ki mağdur olmayalım..Ne hallerle topluyoruz puanları..Ben dün 9 maç yaptım 3 maç yenildim 6 maç kazandım ve 8800 lerdeyim..Bu 3 maçta da 1 i hariç 2 si donduruldu ! ! !
arkadaşlar ilk dönemde kazananlara ödülleri nasıl ulaştırılacak!danette yi arayıp adres verme gibi bir mecburiyetimiz var mı!yoksa onlar bize ulaşır mı!
60 larda bitirmeme rağmen psp kazandım. sen hesapla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ilk dönemde kazananlara ödülleri nasıl ulaştırılacak!danette yi arayıp adres verme gibi bir mecburiyetimiz var mı!yoksa onlar bize ulaşır mı!senin 0800 2112015 noyu arayarak kullanıcı bilgilerini teyit etmen gerekiyor arkadaşım..Ad soyad,oyundaki nickin,adres ve telefon bilgilerin isteniyor! ! !