Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119317 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı azrail

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #120 : 02 Kasım 2009, 14:22:05 »
archancan 2 kullanıcı daha actıysan senıde hılecı dıye sılerler yuzde 99...butur seylerı affetmıyorlar...

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #121 : 02 Kasım 2009, 17:08:35 »
farklı ip den açtım. sağ tarafta başka türlü kendini geliştiremiyorsun da ondan. onlar birbirleri ile oynuyor sadece :)
uyarı için saol yine de ama ana temayı anlamamışsın mesajımdaki.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2009, 17:10:17 Gönderen: Archancan »
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı nese23

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 02 Kasım 2009, 19:03:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
adamın birini seçtikten sonra aşağıdaki sihirli kaşığa tıklıyorsun.
tesekkurler

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
« Yanıtla #123 : 02 Kasım 2009, 19:12:53 »
farklı ip den açtım. sağ tarafta başka türlü kendini geliştiremiyorsun da ondan. onlar birbirleri ile oynuyor sadece :)
uyarı için saol yine de ama ana temayı anlamamışsın mesajımdaki.

ip den hile olayını cözemezler ben belki evde kardesimle oynuyorum yada arkadasimla hile olayını oynadigi kişilere bakip cözebilirler sürekli aynı kişiylemi oynamiş diye

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 02 Kasım 2009, 20:16:22 »
ya ben kendi asıl hesabımla oynatmıyorum ki yeni aldıklarımı. asıl hesap 6900 puanda diğerleri 1000 puan civarı. 10 kerelik oynama haklarını kullanarak sağ tarafta antreman yapıyorum. sağ tarafta oynadığın zaman kaçırma şansının olmaması lazım. e malum kimse de oynamıyor sağ tarafta. ben heralde en fazla sağ tarafta oynayan adamımdır şu oyunda. bence fazladan bir can daha vermeliler sağ tarafa veya kazanınca fazladan puan. çünkü bilgisayarla oynaya oynaya ezberledi millet atışları. hatta mouse kaydedici bile kullananlar vardır. onu nasıl anlıcaklar mesela? bilgisayarla oynarken kaydetip insanlara karşı oynayabilirler. farkındaysanız birilerini davet ettiğinizde hemen reddedip onlar sizi davet ediyorlar.

ama anlatmak istediğim bu değildi. 170 bin küsür tane hesap var onu anlatıyorum. neyi nasıl inceleyecekler görecez bakalım. bir de oyunun donma hikayesi var. hep aynı adamlarda oluyor. o da ayrı bir hikaye.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2009, 20:22:00 Gönderen: Archancan »
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
« Yanıtla #125 : 02 Kasım 2009, 21:03:06 »
ya ben kendi asıl hesabımla oynatmıyorum ki yeni aldıklarımı. asıl hesap 6900 puanda diğerleri 1000 puan civarı. 10 kerelik oynama haklarını kullanarak sağ tarafta antreman yapıyorum. sağ tarafta oynadığın zaman kaçırma şansının olmaması lazım. e malum kimse de oynamıyor sağ tarafta. ben heralde en fazla sağ tarafta oynayan adamımdır şu oyunda. bence fazladan bir can daha vermeliler sağ tarafa veya kazanınca fazladan puan. çünkü bilgisayarla oynaya oynaya ezberledi millet atışları. hatta mouse kaydedici bile kullananlar vardır. onu nasıl anlıcaklar mesela? bilgisayarla oynarken kaydetip insanlara karşı oynayabilirler. farkındaysanız birilerini davet ettiğinizde hemen reddedip onlar sizi davet ediyorlar.

ama anlatmak istediğim bu değildi. 170 bin küsür tane hesap var onu anlatıyorum. neyi nasıl inceleyecekler görecez bakalım. bir de oyunun donma hikayesi var. hep aynı adamlarda oluyor. o da ayrı bir hikaye.

donma yıi bizzat ahmet6161 de 2 kez yaşadim arkadaşlar kesinlikle oynamayin bu kişiyle

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #126 : 03 Kasım 2009, 09:16:26 »
abi bunlar gecenin bir yarısı girip puanlarını arttırıyorlar. dün gece nakataa girer girmez arttırdı puanını oysaki oyunda yüksek puanlı kimse yoktu.
Claude Pepper

Çevrimdışı demir1905

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #127 : 03 Kasım 2009, 19:29:26 »
Oyuna giriyorum "Bu nick ile zaten oyuna girmişsiniz. Aynı anda iki oyun açamazsınız" yazısı çıkıyor. Modemi resetliyorum, bilgisayarı kapatım açıyorum yine aynı uyarı çıkıyor. Oyuna bir türlü giremiyorum.

Aynı sorunu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı azrail

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #128 : 03 Kasım 2009, 21:01:10 »
modemi resetlemene gerek yok.yanlızca hangı tarayıcı ıle oynuyorsan hepsını kapat.sonra oyunu tekrardan ac.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #129 : 04 Kasım 2009, 00:33:49 »
eğlence kulübüne giriş sayfasında

Yukarıda gördüğün isim sana ait değilse çıkış yapmak için  tıkla.

yazısı var :)

en alt satır
Claude Pepper