Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119347 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Danette Ödüllü Oyun
« Yanıtla #840 : 12 Aralık 2009, 21:57:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kaç puandasın sen arkadaş?
10708 ve oyuna girdiğimde herkes "undefined" olarak gözüküyor.
Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

ehre

• Ziyaretçi
« Yanıtla #841 : 12 Aralık 2009, 22:05:00 »
epey fark var zor çıkarsın yukarı bak hafta sonları hep undef oluyormuş boş oynamak ben bıraktım sen de bırak :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #842 : 12 Aralık 2009, 22:05:18 »
devrim1986: İyi de kardeşim şu an kimseyle harbiden oynanmıyor. Nasıl puan yapıyorlar sıralamada gitgide geriliyorum. Oynayanlar şu an nasıl oynuyor? :S İlginç yahu.

oyuna dışarıdan müdahale ediyorlar demek ki..Sana tavsiyem puanın iyi ipod kesin ama psp için bir şey diyemeyeceğim..Zaten bu sefer çok kişi silinecek ilk dönem 35 kişi silinmişti..Düşünsene imkansızı hilesiz 15000 nasıl yaptı bu :-)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #843 : 12 Aralık 2009, 22:08:13 »
epey fark var zor çıkarsın yukarı bak hafta sonları hep undef oluyormuş boş oynamak ben bıraktım sen de bırak :)

arkadaşının şevkini kırmayın lütfen..son ana kadar takip et ve yükselebileceğin kadar yüksel 64. kişiydi psp kazanan bir arkadaşım!!!
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

ehre

• Ziyaretçi
« Yanıtla #844 : 12 Aralık 2009, 22:08:58 »
15 bin değil 25 bin de yapılır puan sınırı mı var ne kadar oynarsan o kadar fazla puan arkadaşın çok oynaması lazım neyse ipod alsın o da bi şey

ehre

• Ziyaretçi
« Yanıtla #845 : 12 Aralık 2009, 22:11:36 »
tabii silinmeler olur şevki kırılmasın belki deyip oynayabilir ama hangisi daha kötü? bilgisayar başında kaldığı süreye yazık bence
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2009, 22:14:42 Gönderen: ehre »

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #846 : 12 Aralık 2009, 22:49:29 »
Öyle ya da böyle buraya kadar getirdik, bu saatten sonra bırakmak olur mu arkadaşlar? (:
Amacım 12000, 13000, 14000 değil. O puanları yapmak bu kişilerle çok zor. Belli bir puandan sonra puan kaybetmeyelim diye zaten kimse teklif kabul etmiyor. Yani bana sorarsanız o kadar üste zaten çıkmak istemem çünkü mantık olarak o puanı illegal yollardan yapabilirler diye düşünüyorum. Oyun bitene kadar 300-400 puan daha alırsam ne âlâ. Hakkımla gelebildiğim yere kadar geleceğim.

ehre

• Ziyaretçi
« Yanıtla #847 : 12 Aralık 2009, 23:57:14 »
gerçi 3 gün kaldı arkadaşın yok mu sen botlarla topla puanları arkadaşına aktar millet öyle yapıyor 7 9 11 13 15 toplam 5 üyelik açarsan hediye alırsın herkes öyle alıyor yükleniyorlar sonra undef başka bi şey değil silinmeler de nasıl oluyor tek adam oynuyor aynı anda farklı pencerelerde ip adresi taratıyorlar oyunu yapanlar çıkıyor hilesi tabii siliyorlar arkadaşın varsa ne alaa dünya :) oyunda arkadaşını davet et bile var istediğin kadar oyna .. bakarsın laptop kazanırsın silinme olur dedim ama düşündüm olmaz niye millet akıllandı da ondan bence silinme olmaz donduranlar da silinmez onlar da puan aktarma yapıyor yani senin anlayacağın bu oyunda kimin kimle oynadığı belli değil .. hilecinin düşmanı hilecidir sen de hileci ol bi hilecinin üstüne çıkar puanın sen alırsın ..

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #848 : 13 Aralık 2009, 00:02:33 »
Herhangi bir olayda "dürüstlük" eğer aptallık yerine geçiyorsa; ben aptalım arkadaşım. Bu oyunu dürüst oynuyor ve de öyle bitireceğim. Ben kendime bakarım. Hile yapan arkadaşlar ne kazanırsa kazansın, güle güle kullanmak nasip etsin Allah hediyelerini.

ehre

• Ziyaretçi
« Yanıtla #849 : 13 Aralık 2009, 00:04:59 »
doğrusu o tabii katılıyorum haklısın milleti oynamaya değil hileci olmaya teşvik ediyorlar doğru ben de o yüzden bıraktım dedim lanet olsun ..

yok benim de sinirlendiğim şey bizi keriz yerine koyuyorlar biz de yaparız ama biz yapmıyoz o şekil bu şekil niye biz aptalız işte onların tabiriyle her şekil haklısın arkadaş ben bırakalı çok oldu 100 kere oynasam ipod bile alamam keşke bırakmasaydım ...... :(

neyse hadi iyi oyunlar sana inşallah kazananların çoğunluğu normal oynayanlar olur ..
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2009, 00:28:37 Gönderen: ehre »