Bu da benim ilk mesajım olsun. (:
Daha önce kampanya deneyimim olmadı, televizyonda PSP'yi görünce ilk yarışma döneminin ortalarında hemen atladım kampanyaya. Ama sizler gibi ben de gördüm ki oyunun bazı açıklarından yararlanan insanlar var.
Yeni yarışma dönemi için bir şeyler söylemek istiyorum, söyleceğim şeyi ufak bir teori olarak kabul edebilirsiniz. Bugün, bu yüksek botların gelmesi ile birlikte hepimizin sağına "undefined" etiketi geldi. Bu da hiçbir oyuncunun birbiri ile oynayamadığı anlamına geliyor. Rastlayabileceğiniz en yüksek puanlı bot ise 7300 puan sınırında. Tahminime göre; bu çoklu hesaplarda birbirine puan aktaran oyuncuları engellemek adına belirli zaman aralıklarında botların puanlarını yükseltecekler. Yani; bugün 7300 sınırında ise, 2 gün sonra 9300 sınırında olabilir. Dolayısı ile çoklu hesaplarla hile yapan oyuncuların işini zorlaştırma yoluna gidilebilir. Ben böyle düşünüyorum, böyle olması hepimiz için iyi olacaktır diye düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse saat 16:00'dan beri botlarla oynamaktayım ve puanım 9.000 olduğunda 7200 puanlık bir bot ile oynayıp kazandığımda 4-5 puan kazanıyordum. Neredeyse 7 saattir oynuyorum. Düşündüğüm gibi olursa şayet hile yapanların sayısının azalacağına ve her şeyi en doğrusu ile yapıp fazla vakit harcayanların çok daha iyi ödüllendirileceğine inanıyorum. Fakat dediğim gibi, bu sadece benim teorim. (:
Siz tecrübeli ve değerli arkadaşlarımı selamlar, saygılarımı sunarım.
İyi günler.