Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119650 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Chokolatta

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #60 : 25 Ekim 2009, 06:39:25 »
Arkadaşlar Malesef Elimde Şifre Kalmadı ... Bir Çok Arkadaşa Şifre gönderdim ... Eğer Elimde olursa tekrardan haber veririm ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin       
    Desteklerınızı Bekliyorum...  :)

Çevrimdışı Chokolatta

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #61 : 25 Ekim 2009, 06:43:30 »
Bu Danette Oyununda Paso Botlar var ... Sistem de kendileri oyuncu yaratmışlar ve resmen sistemle oynuyorsun ... Buda haliyleee milletin rahat puan almasına neden oluyor...  Yadaa gerçek sıralamayı değiştiriyor... bir tane isim var devamlı onunla oynuyorum ... 3400 lerdeydi... 2000 lere kadar düştü bir çay içtim geldim 15 dk içinde bir baktım  yine 3400 lerde...  sistem belli bir puana düştükten sonraa yinee puan veriyor... Sıralamalar gerçek değil ... Ve

Oyunda resmen hile katmış durumda Danette... Sadece kişileri çekmek için kendince Bot denilen sanal oyuncular yaratmış durumda...

Çevrimdışı Chokolatta

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #62 : 25 Ekim 2009, 08:09:29 »
Arkadaşlar Oyunla ilgili Danonenin bize ulaşın bölümünden aşağıdaki gibi bir başvuruda bulundum .. sizden ricam sizinde başvuruda bulunmanız... Adil olarak hak eden kazansın ...

Merhaba,
İnternet sitenizde yer alan Tatlı savaşları 2  adlı oyunda ilk başlarda herkes kendileri karşılaşmalar sağlıyabiliyordu fakat oyuna 24.10.2009 da dahil etmiş olduğunuz BOT yani Sanal oyuncular ile oyunu kalabalıklatırmaya çalışmışsınız fakat oyunda bazı değişikliklerde yapmışsınız mesela kazandıkca oyunda puanlarım düşüyor... 25.10.2009 07:00  da 5250 lerde olan oyun puanım 3 tane oyun kazanmama rağmen her oyun sonunda puanlar düşerek 5057 ye kadar düştü... Bu oyun üzerindeki bu durumların düzeltilmesi ve Adil bir şekilde kampanya düzenlemenizi rica ediyorum. Bu durumu isterseniz web masterinız aracılığı ilede kontrol edebilirsiniz. Ve Lütfen konu hakkında BOT olarak ifade ettiiğimiz sanal oyuncularında oyundan çıkartılması ... İyi çalışmalar.

Çevrimdışı giresunlu28

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #63 : 25 Ekim 2009, 08:35:21 »
evet bot lar sinir bozucu.arkadaşların sürekli altın kaşıkları yeniyorum dediği oyuncularda bot lar. kolayca herkes 4000 puana çıkabilir.fakat sonrası için gerçek rakiplerle karşılaşmanız gerekiyor.oyun kazanarak  puan kaybetmen kendinden çok düşük puanlardakilerle oynamandan kaynaklanıyor. bu oyun kurallarında var.
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2009, 08:43:07 Gönderen: giresunlu28 »

Çevrimdışı mertbilo7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 25 Ekim 2009, 11:36:10 »
bot olmasa da oynayacak eleman bulmak zor. bununörneğini gillette japon kalede gördüydük. puan sınırı da olmasa millet sahte oyuncu oluşturup onlarla oynar ve yükseltir puanını ki bunu da görmüştük gillette de.
şimdilik uygulamalar güzel gibi.
Evett ;)

Çevrimdışı mertbilo7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 25 Ekim 2009, 11:42:50 »
__burcu__90,danette10,ilhanx bunlar bot

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #66 : 25 Ekim 2009, 13:04:42 »
birde kasikadam var oda bot ??? ı bunlar zaten oyalıyorlar oyuncuları bi atış yapıyor 1 dakika geciyor aradan bilerek uzaga fırlatıyorlar buda daha cok site kalma geregi cunku pes edip çıkarsanız oyundan puan kaybediyorsunuz gercekten hiç adil degil oyun :-\

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #67 : 25 Ekim 2009, 19:31:49 »
bi oyuncu da bana davet gönderdi kabul ettim oyun başlamadı ben çıktım bi süre sonra tabi puanım ve hakkım boşuna gittii  :( >:( >:(

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #68 : 25 Ekim 2009, 20:40:20 »
Şifre sıkıntısı bende de var..Maalesef oyunu rolantiye aldım..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #69 : 25 Ekim 2009, 20:44:58 »
1400 küsürüncüyüümm  ;D