Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 127032 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tradition

• Ziyaretçi
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #720 : 26 Kasım 2009, 00:56:01 »
hayır onun tarafında derken sağ sol kastetmedim gerçi bi şey kastetmemişim :) onu da söyleyim onun tarafı derken o da oyunda sen de değil mi tamam işte kendi tarayıcısında oluyor olay kendi hissediyor diyim dikkat et senin oyunda rüzgarı gösteren bayrakımsı şey dalgalanmaya devam eder

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #721 : 26 Kasım 2009, 01:03:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hayır onun tarafında derken sağ sol kastetmedim gerçi bi şey kastetmemişim :) onu da söyleyim onun tarafı derken o da oyunda sen de değil mi tamam işte kendi tarayıcısında oluyor olay kendi hissediyor diyim dikkat et senin oyunda rüzgarı gösteren bayrakımsı şey dalgalanmaya devam eder
program kullanıyor ozaman  :( ben önde gidiyodum bunun son bi adamı kalmıştı sıra bana geçti aniden dondu ben dedim lap topta soru var heralde 100 puanım boşa giitti önde olduuum halde

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

tradition

• Ziyaretçi
« Yanıtla #722 : 26 Kasım 2009, 01:18:21 »
yaa dondurma olayı boş aslında çünkü bi daha kimse oynamıyor onlarla ysfxx diye bi kullanıcının başına gelen var bi de puan çalma olayı ..

bi bakıyorsunuz puanınız düşmüş .. önemli olan bu tabii bu saçmalık da oyunu yapanların marifeti .. her neyse

onu da şuna bağlayayım eğer çalma olayı incelenmediyse kötü yine çalarlar milletin puanlarını kanımca bunu da şöyle yapıyor akıllılar oyunda bi açık var bunlar karşılarında sen varmışsın gibi senle oynuyorlar ama niyeyse sen hiç atış yapmıyorsun işte saçmalığın taa kendisi oyunu yapanların marifeti diyim yine :) sen sistemde bile yoksun adam seni yeniyor habire alıyor puanını bu kadarına pes .. peki onu nasıl yaparlar senin ne bilgin var oyunda ki onu biliyorlar karşılarındakini senin yerine koyuyorlar? sonuçta başkasından değil senden puanı çalabilmesi için seni bilmesi lazım .. niye sadece ysfxxin başına geldi bu olay misalen ben onu gördüm belki daha başkalarının da gelmiştir başına ysfxxe sormak lazım
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2009, 01:20:54 Gönderen: tradition »

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #723 : 26 Kasım 2009, 01:31:42 »
yaa dondurma olayı boş aslında çünkü bi daha kimse oynamıyor onlarla ysfxx diye bi kullanıcının başına gelen var bi de puan çalma olayı ..

bi bakıyorsunuz puanınız düşmüş .. önemli olan bu tabii bu saçmalık da oyunu yapanların marifeti .. her neyse

onu da şuna bağlayayım eğer çalma olayı incelenmediyse kötü yine çalarlar milletin puanlarını kanımca bunu da şöyle yapıyor akıllılar oyunda bi açık var bunlar karşılarında sen varmışsın gibi senle oynuyorlar ama niyeyse sen hiç atış yapmıyorsun işte saçmalığın taa kendisi oyunu yapanların marifeti diyim yine :) sen sistemde bile yoksun adam seni yeniyor habire alıyor puanını bu kadarına pes .. peki onu nasıl yaparlar senin ne bilgin var oyunda ki onu biliyorlar karşılarındakini senin yerine koyuyorlar? sonuçta başkasından değil senden puanı çalabilmesi için seni bilmesi lazım .. niye sadece ysfxxin başına geldi bu olay misalen ben onu gördüm belki daha başkalarının da gelmiştir başına ysfxxe sormak lazım
ewet oyundaki açıkmı programmı herneyse bunu yapanların puanlarının silinmesi gerektiği kesin  :(

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı ysfxx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #724 : 26 Kasım 2009, 10:49:38 »
puanım nasıl çalındığını çözdüm ve nasıl önlem alıcağımı da buldum.

Olayşu ki başta oyuna girmek için e posta şifreye girdiğimiz bölüm var işte oyundan çıkarkende bu kullanıcı adı bana değil çık gibisinden bişey yazıyor. En altta ona bastığımız zaman oyunla bağlantımız tamamen gidiyor ve puanımız daha düşmüyor

tradition

• Ziyaretçi
« Yanıtla #725 : 26 Kasım 2009, 11:02:54 »
dikkat et yine düşebilir daha 8 bin civarlarındasın puanını çalan adam senin puanını yükseltmeni bekler ..

oyunda çıkış diye bi şey var mı? tarayıcı penceresini kapatınca çıkılmış oluyor

bence çıkışla alakalı değil bu puan düşme olayı

Çevrimdışı alpercalbak

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #726 : 26 Kasım 2009, 11:39:16 »
ARKADAŞLAR YA OYUNDA 7000 KÜSÜRLERDE FELAN VARMI YOKMU DİYE BİRİ VAR ADAM DEHŞET İYİ GERÇİ BEN YENDİM AMA ADAM HİÇ KAÇIRMIYO ADAM 10 DK 9000 LERE GELDİ 7000 DE OLAN BİR ADAM SİZCE BU KADAR İYİ OYNAMASI NORMAL Mİ

Çevrimdışı giresunlu28

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #727 : 26 Kasım 2009, 12:08:27 »
ARKADAŞLAR YA OYUNDA 7000 KÜSÜRLERDE FELAN VARMI YOKMU DİYE BİRİ VAR ADAM DEHŞET İYİ GERÇİ BEN YENDİM AMA ADAM HİÇ KAÇIRMIYO ADAM 10 DK 9000 LERE GELDİ 7000 DE OLAN BİR ADAM SİZCE BU KADAR İYİ OYNAMASI NORMAL Mİ

onda hile yoktu, ben yendim bikaç defa
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2009, 12:49:53 Gönderen: giresunlu28 »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #728 : 26 Kasım 2009, 15:36:33 »
Çok iyi oynayanlardan birisi de benim ve atışları ezberliyorsun..Diğer puan çalma olayını benim kankamın kardeşi de maruz kaldı..8000 lerdeki puanını sıfırladılar nasıl oldubitti hala şokundaydık..Bize Allahtan bir şey olmadı..Web tasarımı ile ilgili uzman arkadaşlara sordum da bu alandaki insanlar yazılım ve comoslar ve de eklentili yazılımlarla oyun üzerinde kendi lehlerine fırıldaklık yapabiliyormuş..Lütfen oyunu donduranların listesini yapalım ki mağdur olmayalım..Ne hallerle topluyoruz puanları..Ben dün 9 maç yaptım 3 maç yenildim 6 maç kazandım ve 8800 lerdeyim..Bu 3 maçta da 1 i hariç 2 si donduruldu ! ! !
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #729 : 26 Kasım 2009, 15:42:21 »
Çok iyi oynayanlardan birisi de benim ve atışları ezberliyorsun..Diğer puan çalma olayını benim kankamın kardeşi de maruz kaldı..8000 lerdeki puanını sıfırladılar nasıl oldubitti hala şokundaydık..Bize Allahtan bir şey olmadı..Web tasarımı ile ilgili uzman arkadaşlara sordum da bu alandaki insanlar yazılım ve comoslar ve de eklentili yazılımlarla oyun üzerinde kendi lehlerine fırıldaklık yapabiliyormuş..Lütfen oyunu donduranların listesini yapalım ki mağdur olmayalım..Ne hallerle topluyoruz puanları..Ben dün 9 maç yaptım 3 maç yenildim 6 maç kazandım ve 8800 lerdeyim..Bu 3 maçta da 1 i hariç 2 si donduruldu ! ! !

sen yine iyisin devrim ben 8432 puanla 178. sıradayım oda bi botu 7000 puanda yakaladım ondan :) 1. dönemde kaç kişi hile yüzünden elendi bilen varmı belki elenen olursa ipod alma şansım olur  :)