Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 126817 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #470 : 20 Kasım 2009, 10:38:37 »
Alıntı
Kardeşim biz hiç birşey yapmıyoruz. Burası forum burda insanlar fikir alış verişi yapacak. Herkez biliyor ki ilk 100 de en az 70 kişi hile yapıyor. Ya multi hesap ya da belirli internet hileleri biz bunları söylüyoruz. Senin neden zoruna gidiyor bu onu anlayamadım. Sonuçların açıklanacağını bizde senin kadar iyi biliyoruz. Ama dediğim gibi senin ve senin gibi arkadaşlar silinme konusunda neden bu kadar fevri davranıyorlar anlayamıyorum. Galiba seninde bi hilen var ki oh ne güzel iş fln yazıyorsun. Yada konuşmayı pek bilmiyorsun.

yüreğine sağlık arkadaşım o kadar güzel dile getirmişsin ki bunun üzerine kazanmamızı ümit ediyorum..

Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı alpercalbak

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #471 : 20 Kasım 2009, 11:10:31 »
bence silmek veya silnmek mantıksız bence herkesin sağda oynamaması da mantıklı aslında danette oyunu tasarlarken mirror  kullanacaktı yani davet edende edilende solda oynayacaktı fakat 2. oyunların görüntüsü sağda yansılatacaktı vede arkaplan stabil olcaktı fakat oyunu tasarlayan arkadaşın hatası var ve oyun çekilmez hale geliyor

Çevrimdışı scrups

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #472 : 20 Kasım 2009, 11:33:04 »
keşke danette paketlerdeki şifreleri ürünün üstüne değilde içine saklasaydı, oyundaki hakta 4 şifre den sonra sınırsız değil devamlı 10 hakverecek şekilde devam etseydi...ben bu oyun için 150,00 tl lik danette almayı göze alırdım.. böylece hem danette kazanırdı hemde beleşçiler bu oyunu oynamazdı...bu yüzden oyun insanları hile yapmaya teşvik etti ki...gerçekçi olalım son 1 hafta karşında oynucak adam bulamadık...bu arada şu sonuçlar açıklansın artık yaaa...

Çevrimdışı ose6333

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Fark edilmek istiyorsan, sarımsak ye :)))
« Yanıtla #473 : 20 Kasım 2009, 12:05:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
keşke danette paketlerdeki şifreleri ürünün üstüne değilde içine saklasaydı, oyundaki hakta 4 şifre den sonra sınırsız değil devamlı 10 hakverecek şekilde devam etseydi...ben bu oyun için 150,00 tl lik danette almayı göze alırdım.. böylece hem danette kazanırdı hemde beleşçiler bu oyunu oynamazdı...bu yüzden oyun insanları hile yapmaya teşvik etti ki...gerçekçi olalım son 1 hafta karşında oynucak adam bulamadık...bu arada şu sonuçlar açıklansın artık yaaa...

hak veriyom bn sana  ;)
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2009, 12:11:27 Gönderen: ose6333 »

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #474 : 20 Kasım 2009, 12:33:11 »
bence silmek veya silnmek mantıksız bence herkesin sağda oynamaması da mantıklı aslında danette oyunu tasarlarken mirror  kullanacaktı yani davet edende edilende solda oynayacaktı fakat 2. oyunların görüntüsü sağda yansılatacaktı vede arkaplan stabil olcaktı fakat oyunu tasarlayan arkadaşın hatası var ve oyun çekilmez hale geliyor

önemli olan sağ sol değil kimin önce başladığı
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı alpercalbak

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #475 : 20 Kasım 2009, 12:39:56 »
haklısın ama onunda çaresi var oyunu 2 round halinde yapacaklardı ilk round biri başlarken ikinci round diğeri başlıyacktı ve toplam puana göre kazanan belli olacaktı

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #476 : 20 Kasım 2009, 13:08:28 »
uzun sürer. hele de işi puana dökersen. kimse sihirli kaşık kullanmaz :)
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı ysfxx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #477 : 20 Kasım 2009, 13:48:56 »
uzun sürer. hele de işi puana dökersen. kimse sihirli kaşık kullanmaz :)

en azından şimdikinden daha iyi olurdu

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
« Yanıtla #478 : 20 Kasım 2009, 13:50:36 »

Tamamen katiliyorum ...  1 şifre max 10 oyun vermeliydi

Çevrimdışı mustafanar

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #479 : 20 Kasım 2009, 14:24:27 »
ya  ödül kazananlar listesini görebi,len oldu mu?