Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119233 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevdasokaqi

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Danette Ödüllü Oyun
« Yanıtla #870 : 15 Aralık 2009, 02:19:54 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaş bıraksak ne bilim senin derdin kimle :) ya ne kılığı anlamadım :) bak dikkat et ama birilerine laf atma hakaret zannedilir sen bu oyuna katıldın mı arkadaş oyundaki kullanıcı adın ne bi de bakalım

İnsan taklidi yapanlar  bunu hakaret gibi algılayamaz!..Şimdi de kahinlik mi yapcan yoksa kahve falıma mı bakıcan ;D

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #871 : 15 Aralık 2009, 02:23:17 »
he anladım tamam :) evet ben bir hayvanım insan taklidi yapıyorum :) ya sen cevap versene sorduklarıma lafı döndürüyorsun ama tüm yazdıkların ortada okuyan görür falına bakayım söyle adını sana arkadaşını söyleyeyim sana bi şey dokundu geldin buraya yazdın ne dokundu sana arkadaş söyle çekinme oyuna girdin mi puanın kaç misal laf döndürme

neyse bi şey sormuyom sadece oyunla bi alakan var mı söyle

Çevrimdışı sevdasokaqi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #872 : 15 Aralık 2009, 02:25:59 »
he anladım tamam :) evet ben bir hayvanım insan taklidi yapıyorum :) ya sen cevap versene sorduklarıma lafı döndürüyorsun ama tüm yazdıkların ortada okuyan görür falına bakayım söyle adını sana arkadaşını söyleyeyim sana bi şey dokundu geldin buraya yazdın ne dokundu sana arkadaş söyle çekinme oyuna girdin mi puanın kaç misal laf döndürme

kurbağa gibi zıplaya zıplaya gelmediğim kesin!..TDK sözlüğünde ağız kahyası vardır o sana çok uyuyor..Tribüne oynamana gerek yok ;D

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #873 : 15 Aralık 2009, 02:28:36 »
yarışmaya katılmak için ilkin zıplayacaksın en yükseğe zıplayan yarışmaya hak kazanacak ondan sonra performansını göstereceksin desem buradan ne çıkartırsın biraz düşün bakalım :) o kadar soru sordum sen bana odaklandın da ben almak istediğimi alamıyom nasıl halledecez bunu? sen de mi o tribündesin bi cevap ver o kadar soru sordum hayret yaaa

Çevrimdışı sevdasokaqi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #874 : 15 Aralık 2009, 02:30:34 »
yarışmaya katılmak için ilkin zıplayacaksın en yükseğe zıplayan yarışmaya hak kazanacak ondan sonra performansını göstereceksin desem buradan ne çıkartırsın biraz düşün bakalım :) o kadar soru sordum sen bana odaklandın da ben almak istediğimi alamıyom nasıl halledecez bunu

burası piyasa değil..şansını GATT pazarlarında ara..kim bilir zıplamaya devam edersin!..

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #875 : 15 Aralık 2009, 02:33:13 »
lafı nasıl döndürüyorsun zeytinyağı mısın üste çıkmaya çalışıyorsun sen herhangi bi soruma cevap versene arkadaş düz gidiyorsun bi ipucu ver anlamıyom zor anlarım cevap lütfen

bak o piyasada sen zıplayamazsın ben varken :) :) :) :) :) başta zaten girdin konuya bizim forum diye sizin forumsa mesaj sayın ne öyle :) :) :) :) :) o kadar soru sordum hala bi cevap alamadım

ya sende düşünce yok zaten gelip iyilik kötülük diye girdin o lafı anlasan sana küfür gibi gelirdi demek anlamamışsın sen oltaya düşsen ne düşmesen ne kimsin nesin belli değil oyunla alakan ne diyorum onu soruyom bunu soruyom bi cevap alamıyom
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2009, 02:39:25 Gönderen: zipla »

Çevrimdışı sevdasokaqi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #876 : 15 Aralık 2009, 02:37:15 »
lafı nasıl döndürüyorsun zeytinyağı mısın üste çıkmaya çalışıyorsun sen herhangi bi soruma cevap versene arkadaş düz gidiyorsun bi ipucu ver anlamıyom zor anlarım cevap lütfen

bak o piyasada sen zıplayamazsın ben varken :) :) :) :) :)

yazdıklarını ikide bir revizyon ediyorsun..senin zaafiyetli biri olduğunu söylüyor Zaafiyet Teorisi ;D

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #877 : 15 Aralık 2009, 02:40:52 »
tamam oku o zaman yazdıklarımı zaten sen bu forumu değil beni takibe almışsın ben seni çözsem ben de seni alacam ama işte çözemiyom tanıdık mısın? :) :) tamam çözdüm herhal sen bu forumda başka bi adamısın ama yeni üyelik açmışsın diğer üyeliğne geç de konuş sıkıyorsa ...... mesaj sayın mı yüksek acaba? bildim mi :) bizim forum ha vayy beeeeee ne güzel ayak bu yediler mi şimdi bu hareketini senin haa yerler mi sence

valla resmen yeni üyelik açıp o üyelik üzerinden asıl milletle kafa bulan sensin tebrik ederim full bakılsın bu arkadaşın yazdıklarına anlaşılır resmen hareket çekiliyor laf atılıyor başka hesaplar üzerinden mesaj sayısı fazla hesabın üzerinden de dürüstlük mü taslıyorsun çok güzel :)

beni de silemiyorsun çünkü yönetimden değilsin normal üyesin nooldu cevap yaazmıyorsun çevrimiçi olmana rağmen açığın ortaya çıktı haaa sıkıyorsa diğer hesabından laf at vur kaç bi soruma da cevap vermedin ki anlamış değilim baştan sona kadar oynuyorsun bizim foruma farklı nickler felan filan yenilir mi bu niye korkuyorsun arkadaşım?
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2009, 02:47:49 Gönderen: zipla »

Çevrimdışı sevdasokaqi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #878 : 15 Aralık 2009, 02:47:15 »
tamam oku o zaman yazdıklarımı zaten sen bu forumu değil beni takibe almışsın ben seni çözsem ben de seni alacam ama işte çözemiyom tanıdık mısın? :) :) tamam çözdüm herhal sen bu forumda başka bi adamısın ama yeni üyelik açmışsın diğer üyeliğne geç de konuş sıkıyorsa ...... mesaj sayın mı yüksek acaba? bildim mi :) bizim forum ha vayy beeeeee ne güzel ayak bu yediler mi şimdi bu hareketini senin haa yerler mi sence

valla resmen yeni üyelik açıp o üyelik üzerinden asıl milletle kafa bulan sensin tebrik ederim full bakılsın bu arkadaşın yazdıklarına anlaşılır resmen hareket çekiliyor laf atılıyor başka hesaplar üzerinden mesaj sayısı fazla hesabın üzerinden de dürüstlük mü taslıyorsun çok güzel :)

sadece şahlar hamleleri önceden sezer..Sen sadece Piyon olabilirsin.. ;D

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #879 : 15 Aralık 2009, 02:50:37 »
epostanı aç bakalım senle bi msn felan yapalım sen şahsın he ben piyon bakalım bakalım sen kimsin ya da açma sahtedir o sen bana bi ipucu ver de şahı tanıyayım hadi
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2009, 02:52:16 Gönderen: zipla »