tamam oku o zaman yazdıklarımı zaten sen bu forumu değil beni takibe almışsın ben seni çözsem ben de seni alacam ama işte çözemiyom tanıdık mısın?

tamam çözdüm herhal sen bu forumda başka bi adamısın ama yeni üyelik açmışsın diğer üyeliğne geç de konuş sıkıyorsa ...... mesaj sayın mı yüksek acaba? bildim mi

bizim forum ha vayy beeeeee ne güzel ayak bu yediler mi şimdi bu hareketini senin haa yerler mi sence
valla resmen yeni üyelik açıp o üyelik üzerinden asıl milletle kafa bulan sensin tebrik ederim full bakılsın bu arkadaşın yazdıklarına anlaşılır resmen hareket çekiliyor laf atılıyor başka hesaplar üzerinden mesaj sayısı fazla hesabın üzerinden de dürüstlük mü taslıyorsun çok güzel

beni de silemiyorsun çünkü yönetimden değilsin normal üyesin nooldu cevap yaazmıyorsun çevrimiçi olmana rağmen açığın ortaya çıktı haaa sıkıyorsa diğer hesabından laf at vur kaç bi soruma da cevap vermedin ki anlamış değilim baştan sona kadar oynuyorsun bizim foruma farklı nickler felan filan yenilir mi bu niye korkuyorsun arkadaşım?