Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119306 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #800 : 08 Aralık 2009, 22:35:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hesabımı hacklediler danetteye mail attim bana cvp verme geregi bile duymadilar birakin cözümü.. cok sorumsuz bir firma sizi kaideye aldiklarini dahi düşünmüyorum
siz danette olumsuz bir şey yazmadığınız sürece hesabınızı silmez belki öfkeyle yazdınız ama danette bunu affetmez o yüzden belki silindiniz.

Hiçbirsey anlamadim :S

Çevrimdışı teok

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #801 : 08 Aralık 2009, 23:11:08 »
Acaba bu dönem kaç kişi gider ilk 50 den çok merak ediyorum  :-\

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #802 : 08 Aralık 2009, 23:12:08 »
hesabımı hacklediler danetteye mail attim bana cvp verme geregi bile duymadilar birakin cözümü.. cok sorumsuz bir firma sizi kaideye aldiklarini dahi düşünmüyorum
siz danette olumsuz bir şey yazmadığınız sürece hesabınızı silmez belki öfkeyle yazdınız ama danette bunu affetmez o yüzden belki silindiniz.

Hiçbirsey anlamadim :S

hacklediler diyor sildiler demiyor. şifresini kırmışlar yani....
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

mchandicap

• Ziyaretçi
« Yanıtla #803 : 08 Aralık 2009, 23:34:25 »
hacklenmek elbette şifresi kırılmak anlamına gelir sonuçta şifresi ne için kırılır ya korsanlar tarafından ele geçirmek için yada yöneticiler tarafından kurallara uyulmadığında o kişinin o hesaba erişimini engellemek için ama danette nin böyle bir şeyi sonuç olarak yapmışsa boşa yapmıcağını biliyorum ve eminim archancan sende biliyorsundur ben orda sadece arkadaşın danette yazdığı mesajı kastederek danettenin böle birşey i yaptığını vurguladım

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #804 : 08 Aralık 2009, 23:39:43 »
hesabına girebiliyor yanılmıyorsam. puanını düşürmüşler oynayarak bilfiğim kadarıyla. danette de bu konuda bişey yapmamış sanırım.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

mchandicap

• Ziyaretçi
« Yanıtla #805 : 08 Aralık 2009, 23:45:28 »
aslında danette böyle birşey yapmaz çünkü şifresini zorda koymuş olabilir o yüzden şifreyi kırmayla uğraşmaz  alfanumerik (hem harf hem rakam içeren) ise  ile  kırılması çok ama çok zordur..
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2009, 23:50:43 Gönderen: mchandicap »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #806 : 09 Aralık 2009, 00:34:12 »
arkadaşlar bilgi kirliliği yapmayalım lütfen..birileri çıkagelip iddaalı konuşmalar yapıyorsa  delilleriyle paylaşsın..danette şöyle yapar böyle yapar demek ile soru işaretleri birikiyor..soru sormak kolaydır ama ne var ki soruların cevabı bazen sabit bazen de kişilerin zevk ve tercihlerine göre değişiyor..danette firması köklü bir firmadır ve zamanen çok kez hediye dağıtmıştır..hem firmanın adını lekelemeye hakkınız yok hem de siyaset yapmaya!!!
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2009, 00:37:17 Gönderen: devrim1986 »
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı teok

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #807 : 09 Aralık 2009, 00:53:01 »
1.dönem banada öyle olmuştu puanlarım ne zaman yükseltsem düşüyordu sonra kendiliğinden düzeldi ve daha olmadı. Bende ilkten hacklendi sandım biri benim yerime oynuyor sandım ama öyle değilmiş ama senin puanlar sıfırlanmış galiba geçmiş olsun artık başka hesapla yoluna devam edicen kardeşim...

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #808 : 09 Aralık 2009, 09:39:32 »
ben arayıp sordum ilk donemde odul kazananlar tekrar kazanabılırlermı dıye.evet kazanabılırler yalnız hıle yaptıkları tespıt edılırse kazanamasınız dedıler.

Çevrimdışı teok

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #809 : 09 Aralık 2009, 15:07:27 »
birinci dönem kazandıysa 1.dönem ödülü gelmek zorunda zaten ikinci dönem aynı kullanıcı adıyla hile yaparsa ve elenirse sadece 2.dönem ödülünü alamaz ama 1.dönem ödülü gelir.