Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 125635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #130 : 04 Kasım 2009, 02:59:13 »
deliganli adındaki oyuncu nicki karaktersiz ve kendini çoook akıllı sana bir insan bile olamaz..Ağzıma argoları almak istemiyorum ama bu çocukla asla oynamayın..Bu haysiyetsiz geri insan oyunu kilitleyerek kendi lehine dönderiyor oyunun sonucunu..Zaten web konusunda az çok bilgisi varsa html code ile oynamıştır..Özenle diyorum oyunda o kadar çok şike dönüyor ki dilerim Allahından bulurlar..Sevgiler..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı wisellite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #131 : 04 Kasım 2009, 10:27:43 »
yine danettelere hucüm olacak gibi, ben katılmıyorum, katılanlara başarılar.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #132 : 04 Kasım 2009, 11:18:28 »
oyun hiç adil degil ben braktım oynamayorum artık nasılsa kazanacaklar bellidir

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #133 : 04 Kasım 2009, 12:24:51 »
Evet kazanacaklar belli gibi. biz de ilk 30 a oynuyoruz zaten. ilk 10 çok nadir çıkıyor piyasaya artık. kendi diğer hesaplarıyla oynuyor büyük ihtimalle. yedirirlerse güzel taktik. bizim oynarken elimiz tittiriyor adamlar ne de olsa bir tane hesabımın puanı iyi rahatlığıyla 2., 3., .... hesapları ile oynuyorlar.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #134 : 04 Kasım 2009, 19:03:11 »
kod isteyen varsa ö.m atsın. 5 tane kod var ziyan olmasın :)

Çevrimdışı ceyomuya

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #135 : 05 Kasım 2009, 22:35:44 »
kolay be bu oyun oynadıgım altın kasıklardan hicbiri iyi oynamıyordu.ama dedikleri gibi diger hesaplarını geliştirip puanlarını yukseltiyorlar. yuksek puanlılar bu yuzden kimseyle oynamıyorlar.fakat snu soyliyim danette bunların hepsinin bilincinde. boş yere oynamış olacaklar ama son saniyeye kadar anlamıyacaklar....

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #136 : 06 Kasım 2009, 09:35:06 »
umarım dediğin gibidir. biz de öyle ümit ediyoruz. 7091 puanla 31. sıradayım şu an. daha geçen hafta bu puanla ilk 10 a giriyordun.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #137 : 06 Kasım 2009, 21:42:38 »
sağolsun kolera sayesinde sınırsız hakkım oldu  :D   3700  puandayımm bakalımm fena gitmiyo şimdilik ama kimse isteğimi kabul etmiyo nası olcak bakalımm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı azrail

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #138 : 06 Kasım 2009, 22:07:12 »
kımse kımseyle oynamıyokı.adamlar acmıslar 20 tane kullanıcı bırbırlerıylr oynuyolar varsın oynasınlar ayıklananlar ayıklanıcak ben danettenın sıstemını cok ıyı bılıyorum ama arada hılecılerde kazanıcak malesef...yanı ordakı herkez cakal bellı baslı oyuncular var oynayan...gerısı yalan...

Çevrimdışı giresunlu28

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #139 : 06 Kasım 2009, 22:29:42 »
neymiş bu danettenini sistemi. bizde ona göre oynayalım. bu şekilde bir ileri gidiyorum, bir geri geliyorum :)
ip denmi anlıyorlar, yoksa sürekli birbiryle oynayanlardanmı. bunların hepsinin kaydı tutuluyormu sitede