0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyunun 3. dönemi yok. 2dönemden oluşuyor 1. dönemi bitti 2. dönemi oynanıyor şuan 2.dönem kaçın da başladı nezaman bitiyor
oyunun 3. dönemi yok. 2dönemden oluşuyor 1. dönemi bitti 2. dönemi oynanıyor şuan
daha var yha yarışma yeni başladı sıkı oynarsan iyi bir derece yaparsın arkadaşım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaha var yha yarışma yeni başladı sıkı oynarsan iyi bir derece yaparsın arkadaşımbilgi için teşekkürler sitede bulamadım nerde yazdını onun için sordum başlayalı çok olmamıştır inşallah şuan 836. sıradayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaha var yha yarışma yeni başladı sıkı oynarsan iyi bir derece yaparsın arkadaşımbilgi için teşekkürler sitede bulamadım nerde yazdını onun için sordum başlayalı çok olmamıştır inşallah şuan 836. sıradayım ö.dbu arada oyundaki adın ne
hangı kargoyla calısıyorlar arayıpta bunu soran varmı yada sorabılecek bırı.ben sormayı unuttum...
Arkadaşlar ben bugün en az 5 kere aradım ve 10 dakika beklememe rağmen bir türlü bağlanamıyor. Acaba 1 kişi mi bakıyor müşteri hizmetleri diye anlamadım