Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 128549 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #610 : 22 Kasım 2009, 00:07:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar bende ipod kazanmışım.Kazanan herkezi tebrik ederim :)
2.dönemi başından beri oynuyorum Allaha şükür bir donma ile fln karşılaşmadım.Acaba buna bir önlem alındı mı dersiniz ??

bence dannette ciddiyetini ortaya koydu silinen de oldu çok sayıda..deliganli da kazanamadı haberlerden(delete)..önlemler de alındı kesinlikle..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

es-es

• Ziyaretçi
« Yanıtla #611 : 22 Kasım 2009, 00:17:39 »
hahaha süper yaw

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #612 : 22 Kasım 2009, 00:35:13 »
ben yaklasık 62.falan bıtırdım galıba tam bılmıyorum psp kazandım.yanı gercekten benım ustumden 35 kısı sılınmıs bırde okadar alttan sılınmıstır.bu durumda azrail in dedıklerı hemen hemen cıktı gıbı.bu arada psp yı satın almak ısteyen varsa 500 tl ye satabılırım..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #613 : 22 Kasım 2009, 00:36:52 »
ben yaklasık 62.falan bıtırdım galıba tam bılmıyorum psp kazandım.yanı gercekten benım ustumden 35 kısı sılınmıs bırde okadar alttan sılınmıstır.bu durumda azrail in dedıklerı hemen hemen cıktı gıbı.bu arada psp yı satın almak ısteyen varsa 500 tl ye satabılırım..

azrailin üstüne çok düştüm ve haklı çıkacağını biliyordum beni yanıtmadı..İnanır mısın en baştan sona doğru iyi bir temizleme operasyonu yapılmış..Tebrik ederim:-)

Çevrimdışı ose6333

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Fark edilmek istiyorsan, sarımsak ye :)))
« Yanıtla #614 : 22 Kasım 2009, 08:00:58 »
arkdaşlar bnde psp kazanmışım bu ödüller ne zaman gelecek bilgisi olan var mı bizim bişi yapmamızıa gerek var mı yani danetteyi arama gibi ???

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #615 : 22 Kasım 2009, 11:35:48 »
sabırlı olun bekleyin. daha dün 1 bugün 2. ben 3 ay beklediğimi bilirim :)
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
« Yanıtla #616 : 22 Kasım 2009, 11:57:55 »
arkdaşlar bnde psp kazanmışım bu ödüller ne zaman gelecek bilgisi olan var mı bizim bişi yapmamızıa gerek var mı yani danetteyi arama gibi ???
Tahminime göre 15 gün icersinde mail atarlar yada telefondan ulaşirlar

es-es

• Ziyaretçi
« Yanıtla #617 : 22 Kasım 2009, 12:03:22 »
tel numarasını vermedikki o zaman maille ulaşmaları gerekir

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #618 : 22 Kasım 2009, 12:06:13 »

azrailin üstüne çok düştüm ve haklı çıkacağını biliyordum beni yanıtmadı..İnanır mısın en baştan sona doğru iyi bir temizleme operasyonu yapılmış..Tebrik ederim:-)

İyi bir temizleme yapılsa sizin söylediklerinize bakarsak oyunu donduranlar laptop kazanamazdı dimi?Azrail diyorsunuz ama kendisi kayboldu ne hediye kazanmış bilen varmı ;D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #619 : 22 Kasım 2009, 13:45:37 »
Alıntı
İyi bir temizleme yapılsa sizin söylediklerinize bakarsak oyunu donduranlar laptop kazanamazdı dimi?Azrail diyorsunuz ama kendisi kayboldu ne hediye kazanmış bilen varmı ;D
Psp kazandı o..Temizleme olmasaydı 150. sıralardaki arkadaşlarım ipodu alamazdı arkadaşım..Mesela yfxx;)

« Son Düzenleme: 22 Kasım 2009, 13:51:55 Gönderen: devrim1986 »